Kivégzés a kilenc fővel kiálló Ipolyszög ellen

Patak FC – Ipolyszög SE  15 : 0 ( 7 : 0 )
Játékvezető: Gecse Zoltán (Hegedűs Máté)

Patak: Pincze G – Kürtössy O (Fábián L 46′), Váró P (Oravecz R 46′), Mócsány R, Tóth A (Rengő R 46′) – Horváth B, Paulicsek M (Várhegyi T 46′), Forgács L (Németh L 46′), Domb D (Faludi T 46′) – Takács G, Bogdány Zs (Szabó L 46′)

Ipolyszög: Balla – Selymes, Tóth Á, Keresztes, Mestra – Muladi, Papp, Mátyás K, Gyurcsán.

Góllövők: Bogdány Zs (3′, 8′, 28′-büntető), Takács G (18′, 40′,    ), Forgács L (34′), Horváth B (37′), Oravecz R (   ), Várhegyi T (  ), Pincze G (   ), Németh L (   )

Oravecz Roland a második félidőben lépett pályára és régi önmagát idézve négy gólt szerzett!

Rég volt már arra példa, hogy teljes kerettel, tizennyolc fővel készülhetett a csapat a soros mérkőzésére, igaz mára is akadt hiányzó, akik korábban rendelkezésre tudtak állni. Az ellenfélnél már sokkal aggasztóbb volt a helyzet, sajnos ők csak kilenc fővel érkeztek, de becsületükre váljon, vállalták és végig is játszották a találkozót, amiből az igazat megvallva semmi jó nem nézett ki rájuk nézve a mérkőzés elején…
A baj az, hogy így részünkről sem volt komolynak mondható, így igazából hamar el is engedte a csapat a meccset és egy „sörmeccs” féle mérkőzést játszottak a felek. A félidőben Bogdány három, Takács kettő, Forgács és Horváth góljaival már hét gólt szereztünk. A szünet után mind a hét csere pályára lépet és a folytatásban Oravecz négy, Várhegyi, Pincze, Takács, valamint Németh egy-egy találatot értek el ezzel kialakítva a kiütéses végeredményt.
Sajnos erről a mérkőzésről nincs érdemben miről beszélni, vagyis egy dologról van, az ezer sebből vérző Ipolyszög kilenc fővel is eljött és végig a pályán volt, vállalva a csúfos kudarcot! Ezt nem sokan tennék meg, nagy tisztelet és köszönet nekik! A legjobb az egészben az volt, hogy a mérkőzés végén, egy korábban le beszélt közös vacsorával kedveskedtünk ellenfelünknek, amiért jár a köszönet játékosunknak Takács Gergelynek, valamint a csapat profi szakácsainak Faludi Tamásnak, Gazsó Tamásnak és Fábián Péternek! Ismét kitettek magukért! Hajrá Patak!

Bella Sándor: A mai mérkőzést bármilyen módon értékelni értelmetlen dolog lenne. Maximális tiszteletem a kilenc fővel kiálló és a meccset becsületesen végig játszó ipolyszögi játékosoké!

Papp Ádám:A mérkőzésre csak a Patakkal való baráti viszonyunk miatt álltunk ki, már a meccs előtt tudni lehetett, hogy tízen sem leszünk meg. Úgy fest, hogy csapaton belül lassan teljesen érdektelenségbe fullad ez a szezon. Sajnos ott tartunk, hogy könyörögni kell a játékosoknak, hogy jöjjenek el a mérkőzésekre. Egy bajnokesélyes csapat ellen kilencen felmenni a pályára teljesen felesleges, így az egészet egy edzőmeccsnek, „sörmeccsnek” fogtuk fel. Ami az eredményen is bőven látható… (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.