Következő ellenfél a Legénd SE

Április 28-án vasárnap 16.30. órától a Megye III. Nyugati csoportjának utolsó helyezettjének a Legénd SE-nek a vendégei leszünk

Vasárnapi ellenfelünk az idáig lejátszott 19 mérkőzéséből mindössze négy pontot szerzett ezzel jelenleg az utolsó tizennegyedik helyen áll, tizenegy pont hátrányban van az utolsó előtti helyen lévő Keszeggel szemben.
Eddig egy győzelmet számlálnak, ezt a győzelmet is két körrel ezelőtt a 21. fordulóban szerezték hazai pályán Romhány ellen ( 3 : 1 )! Ezzel nekik van a legkevesebb győzelmük a mezőnyben!
Ugyan csak egy alkalommal értek el döntetlent, ezt még az 1. fordulóban idegenben Keszeg ellen ( 1 : 1 )! Ezzel az egy döntetlennel is a legkevesebbet szerezték, de Becskének és Hontnak is ugyanennyi döntetlenje van.
A legnagyobb arányú győzelmét nem nagyon kellett keresgélni, hiszen az egy győzelem a legnagyobb arányú is egyben ( 3 : 1 ).
A legnagyobb arányú veresége idegenben Kétbodony ellen ( 0 : 7 ) volt! Ezen kívül a pataki fellépésük alkalmával és otthon az Érsekvadkert ellen is meg volt a hét, de mind két alkalommal szereztek gólt is ( 1 : 7 ).
A legkevesebb gólt szerezték a mezőnyben ( 24 ), ez alig több, mint egy gólos átlag! A kapott gólok ( 77 ) tekintetében viszont már elsők, ami meccsenként négy gólos átlagot jelent!
Legeredményesebb góllövőjük Franyó Marcell és Koczkár Etele mindketten 6-6 góllal.
Az előző fordulóban Ipolyszögön Ország Gergő piros lapot kapott, így az ő játékára biztosan nem számíthatnak Legénden.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.