Következő ellenfelünk a Szondy SE Hont együttese!

Március 31-én, vasárnap 15.00. órától csapatunk a Hont vendégeként lép pályára.

Következő ellenfelünk a Hont az őszi szezont az öltözőjük felújítása miatt idegenben játszották.

Az eddig lejátszott tizenöt mérkőzésen nem sok babér termett vendéglátóinknak, három győzelem mellett tizenkétszer hagyták el vesztesen a pályát. Mindhárom győzelmük igen figyelemre méltó, még az ősszel Legénden ( 3 : 5 ), Becskén ( 2 : 3 ) arányban nyertek, míg a harmadik győzelmüket éppen az előző fordulóban hazai pályán szerezték az Ipolyszög ( 6 : 0 ) csapata ellen!

A legnagyobb arányú veresége a harmadik fordulóban volt ahol a mi vendégünkként kaptak ki  ( 0 : 6 ) arányban!

Az eddig szerzett kilenc pont az utolsó előtti, a tizenharmadik helyhez elegendő, igaz csupán egy győzelemre vannak ( 3 pont ) az egy hellyel előrébb lévő Keszeg mögött.

A szerzett gólok tekintetében a legkevesebb a mezőnyben, szám szerint 19. Ez egyel kevesebb az utolsó helyezett Legénd lőtt góljaitól ( 20 )!

A kapott gólokat nézve is csupán egy csapattól kaptak kevesebbet az előbb említett Legéndtől ( 66 ), a Hont kapuját 54-szer vették be az ellenfelek.

Az ősszel még létszám gondokkal küzdő Hont az időközben megszűnő csapatokból tudott erősíteni ( Borsosberény, Tolmács ) így talán egy gonddal kevesebb van náluk, ráadásul elkészült az új öltöző is és így hazai pályán fogadhatják az ellenfeleket.

A csapat legeredményesebb játékosa a Balassagyarmaton nevelkedő Víg Ákos 9 góllal.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.