Következő ellenfelünk Erdőkürt SK

Június 2.-án utolsó hazai mérkőzésünkön a kilencedik helyen álló Erdőkürt csapatát látjuk vendégül 17 órától.

Még néhány gólörömet szívesen látnánk a hátralévő két fordulóban!

Bajnoki mérkőzésen még nem játszott egymással a két csapat, korábban más-más bajnokságokban szerepeltek. Az ősszel sem sikerült meg mérkőzni, mert sajnos csapatunk nem tudott kiállni!
Vasárnapi ellenfelünk mindhárom osztályban letette a névjegyét, két ízben a megye első osztályban is szerepeltek. Előbb 1981 – 1986 között, majd 1994 – 1996 között összesen hét szezont húztak le. A legjobb helyezésük az első évben 81-ben volt 7. hely!
A megye háromban 2011 óta szerepel újra a csapatuk ahol a legjobb helyezésük egy harmadik ( 2013 – 2014 ) és egy negyedik ( 2015 – 2016 ) hely!
A most futó bajnokságban jelenleg a kilencedik helyen állnak huszonnégy mérkőzésből kilenc győzelemmel, öt döntetlennel és tíz vereséggel. A győzelmeik között figyelemre méltó a Becske ( 3 : 0 ) és a Kétbodony ( 4 : 1 ) elleni hazai, illetve Felsőpetény ( 4 : 1 ) elleni idegenbeli sikerük, de Legénd ( 4 : 1 ) és Ipolyszög ( 4 : 1 ) ellen is ilyen arányban végeztek. Ezek voltak Erdőkürt legnagyobb arányú győzelmei is. A legnagyobb arányú vereségüket Kétbodonyban és Ipolyszögön szenvedték el, mindkét csapat ellen ( 0 : 4 ) arányban szenvedtek vereséget!
A rúgott gólok tekintetében nem nagyon jeleskednek, mindössze öt csapattól szereztek több gólt, a 47 gól csak a nyolcadik legtöbb a mezőnyben! A kapott gólokkal sem büszkélkedhetnek ( 45 ), ez a kilencedik legkevesebb a mezőnyben!
Az Erdőkürt legeredményesebb játékosa Kovács Dániel tizenkét góllal.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.