Következő ellenfelünk Érsekvadkert SE II.

Május 26.-án vasárnap 17 órától a Bajnoki címre pályázó Érsekvadkert II. vendégeként lépünk pályára.

Két éve szerepel Érsekvadkert második számú csapata a megyei harmad osztályban, korábban a KSE Szátok néven futballoztak. A korábban kevés sikert magáénak tudható csapat a névváltozás után az első évben a harmadik helyen végzett a megye három közép csoportjában, most pedig a bajnoki cím egyik fő várományosa.
Az Érsekvadkert II.jelenleg két pont előnnyel ( 52 ) áll az élen Tereske ( 50 ) és Kétbodony ( 50 ) előtt. A két üldözőnek a hátralévő három fordulóban még egy-egy szabadnapja is lesz!
A vasárnapi ellenfelünk az eddig lejátszott huszonhárom találkozójából tizenhatot megnyert, négyszer végzett döntetlenre és mindössze három alkalommal hagyta el vesztesen a pályát!
A legnagyobb arányú győzelmük tavasszal hazai pályán volt Felsőpetény ellen ( 9 : 0 ), de a petényiek az ősszel sem úszták meg hazai pályán ( 1 : 7 )! Ugyancsak hetet számoltak hazai pályán Ipolyszög ( 7 : 2 ) és idegenben a Legénd ( 7 : 1 ) csapataira is!
A három veresége közül idegenben a Nézsa ( 2 : 3 ), Becske ( 1 : 2 ), hazai pályán pedig a Tereske ( 0 : 3 ) intézte el a vadkertieket!
A rúgott gólok tekintetében ( 84 ) magasan a legjobbnak számítanak, őket a regnáló bajnok Kétbodony ( 76 ) követi! Viszont a kapott találatokat nézve csak a második ( 33 ), ebben Tereske ( 31 ) előzi meg őket.
A legjobb góllövőjük Szabó Levente 20 góllal!
Az Érsekvadkert csapatához a nyáron éppen tőlünk érkezett Mácsik Levente és az ifjúsági csapatból, már a felnőttben is bemutatkozó Beluczki Tamás. De itt játszik a korábbi ifjúsági bajnok, háromszoros gólkirály, egykori kedvenc Pap István is.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.