Következő ellenfelünk Ipolyszög

Vasárnap 05. 19-én 17 órától a bajnokság tizenegyedik helyén álló, tavasszal csak két győzelmet jegyző Ipolyszög vendégei leszünk.

Bajnoki mérkőzésen utoljára öt és fél éve léptünk pályára Ipolyszögön! Akkor csapatunk 3 : 2 arányban nyerni tudott!

Vasárnapi vendéglátóink egy kifejezetten jó őszi szezont követően az idei naptári évben erősen vissza estek. Ők a hetedik helyen zártak, mi a tizenegyediken és hét pont volt a hátrányunk! Tavasszal viszont szinte helyet cserélt a két együttes, csapatunk a hatodik helyről várja a vasárnapi összecsapást, míg vendéglátóink vissza csúsztak a tizenegyedik helyre, ráadásul azt a hét pontos hátrányt mára már tíz pontos előnyre cseréltük fel!
Ipolyszög az eddig lejátszott huszonkét mérkőzéséből nyolcat megnyert, ebből tavasszal csupán kettőt. A két döntetlen mellett tizenkét alkalommal hagyták el vesztesen a pályát! A nyolc győzelme között azért akadt figyelemre méltó siker is, ilyen volt a Felsőpetény elleni hazai ( 4 : 1 ), a szintén hazai pályán Becske elleni ( 3 : 0 ), vagy az ellenünk idegenben elért győzelmük ( 5 : 3 )!
A legtöbb gólt éppen ellenünk ( 5 : 3 ) szerezték, viszont a legnagyobb arányú győzelmük a Hont és az Erdőkürt ellen volt, mindkétszer ( 4 : 0 ) arányban!
Legnagyobb arányú vereségük a tavaszi nyitányon hazai pályán volt a regnáló bajnok Kétbodony ellen ( 0 : 8 ), de bele szaladtak a késbe „bodonyba” is ( 0 : 5 ), Érsekvadkerten ( 2 : 7 ), Honton ( 0 : 6 ), Becskén ( 1 : 5 ) és Romhányban ( 0 : 5 )!
A lőtt gólok tekintetében viszont nincs miért szégyenkezniük, mert a hetedik legtöbb gólt szerezték ( 45 )! Az előttük álló csapatok közül a Felsőpetény ( 43 ), az Ősagárd ( 40 ), a Becske ( 40 ), de még az Erdőkürt ( 41 ) is kevesebb találatot jegyez!
A kapott gólokat nézve viszont már kevésbé örülhetnek, mert a negyedik legtöbb kapott gólt jegyzik ( 66 )! Az őket követő Hont ( 70 ), Keszeg ( 77 ) és Legénd ( 95 ) kaptak csak többet náluk!
A legtöbb gólt szerző játékosuk Takács Gergely 14 góllal.
Immár két éve Ipolyszög csapatát erősíti Keresztes Zoltán, aki csapatunkba tizenöt éven keresztül szerepelt!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.