Következő ellenfelünk: Keszeg SE

Vasárnap 16.30. órai kezdéssel Keszegen lépünk pályára a Megyei III. osztály Nyugati csoportjának 21. fordulójában.

Az előző fordulót szabadnappal töltő csapatunk a hétvégén ismét harcba száll a pontokért, a Keszeg SE otthonában lépnek pályára fiaink. Vendéglátóink jelenleg a tizenkettedik helyen szerénykednek, csupán a Hont és a Legénd együttesét előzik meg!
A szebb napokat is megélt Keszeg ellen legutoljára még az 2010-2011.-es bajnokságban találkoztunk még a megye kettes bajnokságban (2 : 2, 2 : 2 )!
A most futó pontvadászatban a lejátszott tizenhét mérkőzésből mindössze négy alkalommal nyertek és háromszor végeztek döntetlenre. tíz alkalommal hagyták el vesztesen a pályát.
A legnagyobb arányú győzelmük 4 : 2 arányú volt, és ez két alkalommal is Hont és Erdőkürt ellen. A legnagyobb arányú vereség is két alkalommal volt, mindkétszer 5 : 0. Ebből Becske ellen idegenben és Tereske ellen hazai pályán!
A 29 lőtt góljuk a negyedik legkevesebb szerzett gól a mezőnyben, Ősagárd ( 28 ), Hont ( 23 ) és Legénd ( 20 ) szereztek tőlük kevesebbet. A kapott gólok tekintetében sem jobb a helyzet vasárnapi ellenfelünknél, eddig 54 alkalommal vették be a kapujukat. Ettől többet csak a Hont ( 60 ) és a Legénd ( 71 ) gólt kapott!
Az előző körben Ipolyszögön vendégeskedtek ahol 3 : 1 arányú vereséget szenvedtek.
A Keszeg legjobb góllövője Terjék Balázs 13 góllal.
Egy játékosuk Muszta Péter csapatunkban is szerepelt egy fél évet, ahol hat gólt szerzett.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.