Következő ellenfelünk: Nézsa

Az idén igencsak jól szereplő, a bajnoki címre is esélyes Nézsát látjuk vendégül 04. 21-én vasárnap 16.30. órakor

Vasárnap azt a Nézsát fogadjuk, akik a most futó bajnokságban akár az első helyet is megszerezhetik. A korábban szebb napokat is megélt, jelenleg a Nyugati megye III. negyedik helyén lévő társulat még az NB III-ban is szerepelhetett. Azóta sok minden változott, több éven keresztül a megyei másodosztályban találkozott egymással a két csapat.
Vasárnapi ellenfelünk három hellyel és kilenc ponttal előz meg minket. A tizennyolc mérkőzéséből tizenegyet megnyert, három döntetlen mellett mindössze négy alkalommal veszítettek. Érdekesség, hogy mindhárom döntetlenjüket hazai pályán érték el Romhány ( 2-2 ), Patak ( 1-1 ), Kétbodony ( 1-1 ). A négy vereségüket minden alkalommal akkor szerezték, mikor elhagyták Nézsát. Tereske ( 2-0 ), Érsekvadkert II ( 4-1 ), Becske ( 2-1 ), Romhány ( 3-2 ). Azért az meglepő lehet, hogy ősszel mindössze egyszer kaptak ki, addig a tavasz eddigi öt találkozóján már háromszor maradtak pont nélkül!
A rúgott gólok tekintetében az ötödik legtöbb gólt szerezték 47-et. ( Ez egyel kevesebb mint amit mi szereztünk ) Viszont a kapott gólok tekintetében már figyelemre méltóbb a dolog, 24 gólt kaptak, tőlük kevesebbet csak a Romhány kapott ( 23 )!
Legnagyobb arányú győzelmük még az ősszel Ősagárd ellen volt ( 7-0 ) A legnagyobb arányú vereségük pedig a tavaszi rajton idegenben Érsekvadkert II. ellen ( 1-4 )!
A csapat legjobb góllövője Molnár Dávid Mátyás tizenegy góllal.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.