Következő ellenfelünk: Romhány SE

Az őszi záró fordulóban Romhányban lép csapatunk pályára. Szombati házigazdánk hat veretlen mérkőzés után az előző körben szenvedett vereséget Erdőkürtön ( 1 : 3 ).  A Romhány csapata a hetedik helyet foglalja el a táblázaton. Döntetlen specialistának számít, ugyanis eddig hat alkalommal osztozkodtak meg a pontokon az ellenfeleikkel! Öt alkalommal győztek és mindössze kétszer maradtak alul! Mind két alkalommal idegenben veszítettek és mindkétszer 1 : 3 arányban Becskén és Erdőkürtön.
Ikszeltek idegenben Érsekvadkert II. ( 1 : 1 ) és otthon Kétbodony ( 0 : 0 ) ellen is, de hazai környezetben Ősagárdot sem tudták legyőzni ( 1 : 1 ). Az öt győzelem közül egy figyelemre méltó, a Tereskén aratott 3 : 0 -ás győzelmük.Nem sok gólt lőttek, de nem is kaptak sokat! A 25 lőtt góljuktól kevesebbet csupán a két utolsó helyezett gárda az Ősagárd és a Legénd szerzett ( 17 ), de az előttük helyezkedő Keszeggel is holtversenyben vannak. A kapott gólokra viszont büszkék lehetnek, mert a második legkevesebb találatot számolják, holtversenyben a második helyezett Kétbodonnyal ( 18 ).
Tizenegy játékosuk iratkozott már föl a góllövő listára, közülük Hegedűs Máté kilenc találattal a legeredményesebb gólszerzőjük.
A mérkőzés szombaton 13.00. órakor kezdődik. a találkozót Berta István vezeti, a két segítője Szolik Milán és Zsély Zalán László lesznek.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.