Magabiztos játékkal hoztuk el a három pontot Legéndről

Legénd-Nézsa SE – Patak FC  0 : 7 ( 0 : 2 )
Játékvezető: Keresztes László (Pál Adrienn, Horváth Sándor)

Legénd: Miklián ( Hajnis 55’ ) – Laczkó ( Gláz 66’ ), Durucz, Pap, Kucsera ( Réczi 36’ ) – Szőrös, Lajos B ( Kelemen 69’ ), Urbán, Néma ( ifj. Bujnyik 77’ ) – Zachar ( Bangó 72’ ), Mészáros ( Szarvas 77’ )

Patak: Oláh R (Pincze G 46′) – Kürtössy O (Fábián L 58′), Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R (Tóth A 58′) – Oravecz R (Horváth B 58′), Váró P (Sinkovics K 46′), Várhegyi T, Varga O (Németh L 58′) – Bogdány Zs, Pásztor G.

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 34′, 53′, 57′, 66′ ), Pásztor G ( 35′, 47′ ), Németh L ( 63′ )

Bő kerettel tizenhét fővel érkeztünk Legéndre a bajnokság negyedik fordulójában abban bízva, hogy ismét három ponttal gazdagodhatunk. Két születésnaposunkat is köszönthettünk a mérkőzés előtt. Horváth Bence szombaton, Oravecz Roland pedig a meccsnapon vasárnap ünnepelte a születésnapját, így a jó hangulat garantálva volt!

Támadóinkra hiába figyeltek többen is, ketten hat gólt szereztek!

A mérkőzés elég szeles időben kezdődött, ahol a hazaiak azonnal próbáltak nyomást gyakorolni csapatunkra, de komolyabb ellenállásra nem késztették védelmünket. Elég lassú mederben folyt a játék, úgy hogy a körmét senki nem rágta le izgalmában. Néha azért volt némi futballra hasonlító megoldás mindkét oldalon, hazai részről két távoli lövést kellett Oláhnak vetődve hárítani, a másik oldalon Bogdány Pásztor és Oravecz előtt is adódott lehetőség, de a legszebb mozdulat Pásztoré volt, amikor háttal a kapuinak két védővel a nyakán egy ollózós mozdulattal húzta kapura a labdát, de a hazai kapus jó helyen állt és az erős és kellemetlen labdát elkapta! A szünet előtt aztán támadóink megrázták magukat és egy percen belül előbb Bogdány, majd Pásztor is gólt szerzett így máris megnyugtató előnyre tettünk szert.
A folytatás már sokkal jobb, élvezetesebb játékot hozott. Nagyobb fokozatra kapcsolt a csapat és innen már nem volt kérdés az újabb győzelem. Bogdány ezen a mérkőzésen is négy gólt jegyezhetett, míg a nagy kedvvel futballozó másik támadónk Pásztor kettőt, a csereként beszálló és jól játszó Németh pedig egyszer volt eredményes! A hazai csapatot dicséri, hogy végig sportszerűen futballoztak. Csapatunk a második félidőben egyértelműen ellenfele fölé kerekedett így a győzelem ilyen arányban is megérdemelt. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bujnyik János: Sajnálom ezt a meccset. Sportszerű mérkőzésen, profi bírói hármassal, ha ennyivel nem is, de szerintem megérdemelt vendégsiker született. További sikereket a Patak csapatának, nekünk pedig kitartást a továbbiakban! Lassan meglesz az eredménye.

Bella Sándor: A tőlünk már megszokott öreguras tempóban kezdtük a mérkőzést, ahol sokáig semmi említésre való esemény nem történt, majd kezdtünk lassan éledezni és ekkor már helyzeteink is voltak, de két ízben a kapusunknak is vetődve kellett hárítani, végül a szünet előtt egy percen belül kétszer is betaláltunk. A folytatásban többet vállaltunk, pontosabban és gyorsabban futballoztunk, így a gólok sem maradtak el, ki jött a két csapat közti különbség és ilyen arányban is megérdemelten győztünk sportszerű ellenfelünk ellen. További sok sikert a Legénd csapatának! ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.