Már két góllal is vezettünk, de a jól hajrázó Bernece az utolsó pillanatokban pontot mentett a rangadón

Bernecebaráti-Kemence – Patak SE  2 : 2 ( 0 : 0 )
Játékvezető: Csillik Levente ( Moldován Péter )

Szokolyi Alajos SE: Marót – Kürtössy, Szorcsik, Forgács – Repiczki – Strihó, Imre ( Petényi 72′ ), Rohácsi, Dombi – Busai ( Molnár 74′ ), Kutnyik ( Együd 53′ )

Patak: Oláh R – Kürtössy O ( Szabó Z 89′ ), Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Fritz I, Várhegyi T – Oravecz R, Faludi T ( Burai D 64′ ), Németh L ( Szabó L 75′ ) – Bogdány Zs

Gólszerzők: Busai B ( 68′ büntető ), Együd R ( 88′ ) ill: Bogdány Zs ( 50′ ), Faludi T ( 56′ )

Sárgalap: Kutnyik T ( 49′ ), Kürtössy K ( 92′ ) ill: Fritz I ( 82′ )

Kellemes őszi időben került sor az őszi szezon immár sokadik rangadójára, ahol a második helyezett a harmadik helyezettet látta vendégül. Csapatunk végül két helyen is erősödött a mérkőzésre, mert Várhegyi és Bogdány is csatlakozni tudott.
A kezdést követően szinte azonnal egymásnak estek a csapatok, nem volt puhatolózás, ismerkedés, kemény párharcok és belépők jellemezték a meccs első negyedóráját. A 17. percben Bogdány szerzett labdát, majd az Oraveczcel kényszerítőzött, amikor Kürtöössy K. szabálytalankodott ellene! Mindenki megdöbbenésére a játékvezető sípja néma maradt! Egyértelmű volt a büntető, kérdés, a játékvezető miért nem látta?

Bogdányt nehezen tartották a berneceiek, kellet hozzá némi játékvezetői segítség is!

Tovább gyűrték egymást a csapatok, de fogást egyik sem talált a másikon, ellenben egy élvezetes mérkőzés alakult ki a két csapat játékából. Két hazai próbálkozás is volt, előbb élesen ellőtték a kapu előtt a labdát, majd a rövid sarok mellé bombáztak, egyik kísérlet sem hozott eredményt. aztán Faludi a saját térfeléről remekül tálalt Bogdány elé, aki néhány lépést követően a tehetetlen kapus mellett a kapuba lőtt! De sajnos a játékvezetőnél és asszisztensénél valamiért ez lesnek minősült! Két alkalommal is a játékvezető hibás döntése fosztotta meg csapatunkat a gólszerzéstől!
Ezt követően néhány kósza kísérlete volt mind két csapatnak, majd Oravecz hozta magát helyzetbe, de a lövésének már nem volt ereje, így ez a lehetőség is oda lett. Ez után a hazaiak is felvillantottak valamit, két ízben is résen kellett lenni kapusunknak, Oláh előbb lábbal, majd vetődve hiúsította meg a hazai gólszerzést. A félidőben aztán más nagyobb esemény nem történt, így gól nélküli döntetlennel fordultak a csapatok.
Németh bal oldalról laposan adott középre, a kapus kiejtette a labdát amit Bogdány egyből kapura „térdelt”, de a gólvonal előtt még tisztázni tudtak a védők. A következő támadásunk viszont végre góllá érett! Faludi végzett el szabadrúgást az 50. percben, a labda Mócsány lábáról pattant éppen Bogdány elé, aki nem sokat teketóriázott, egyből, nagy erővel a léc alá bombázott úgy, hogy a labda a hálón lévő lukon hagyta el a játékteret! Öt perccel később a felező vonalnál egy labdaszerzés után Fritz egyből a jobb oldalon felfutó Faludinak varázsolta a labdát, A csapat korelnöke, fiatalokat megszégyenítve futott végig, majd nagy nyugalommal a kapu bal alsó sarkába lőtte csapatunk második találatát! Megérdemelten vezetett csapatunk, de volt még hátra fél óra!

Oláh Roland a mai mérkőzésen több remek védést is bemutatott, csapatunk egyik legjobbja volt!

Nem lehet azt mondani, hogy a hazai csapatot letörte volna a két bekapott gól, mentek ők előre becsülettel, mégis mi álltunk közelebb az újabb gólhoz. Bogdány fordult le védőjéről, majd beadását Oravecz centikkel hibázta el csupán. Majd jött a 68. perc és vele a hazai csapat szépítő gólja! Simó rossz ütemű becsúszása után azonnal a tizenegyes pontra mutatott a játékvezető, amit Busai magabiztosan értékesített is. Nagy egyenlítési lehetőség maradt ki bernecei részről! Busai tört kapura, lövését nagy bravúrral védte Oláh, majd Rohácsi lőhetett volna az üres kapuba, de Simó óriási nyugalommal és eleganciával hatalmasat mentett! Burai futott kapu felé métereket teljesen üresen, majd erős lövése alig ment fölé, majd újabb két kísérlete volt, de egyikből sem lett sajnos gól. Fritz passzolt ki a jobb oldalra Oravecz elé, akinek lövésébe bele tudott nyúlni a hazai portás. Több lehetőségünk is volt, hogy lezárjuk ezt a mérkőzést, de nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel, meghagytuk ezt is a játékvezetőnek az utolsó percre, hogy döntsön, vagy éppen ne döntsön ( kinek hogy tetszik ) a mérkőzést illetően. A 88. percben jártunk már, amikor Rohácsi iramodott meg középen a kapunk elé. Simón még áthámozta magát, de Fritz és Kürtössy O szerelték volna, viszont előbbit fellökte, aki éppen saját játékostársára esett. A spori sípja persze most is néma maradt és ebből a támadásból, mert hogy tovább ment az akció, egy nagyon látványos sarkazós gólt szereztek a hazaiak! Ezzel a góllal mentett pontot a Bernecebaráti csapata, mi pedig bosszankodhattunk az elszalasztott lehetőség miatt.
Jó iramú, végig izgalmas mérkőzést játszott a két csapat, ahol a mieink közelebb álltak a győzelemhez, igaz, ezt nekünk kellett volna elsősorban kiharcolni, de nyugodt szívvel tegyük hozzá, ma a játékvezető erősen belenyúlt a meccsbe, sajnos a mi kárunkra! Mind két oldalra tévedett, de ennek mégis mi lettünk a vesztesei. A csapatunk teljesítményével viszont elégedettek lehetünk, minden téren rendben voltak, ma igazi CSAPAT volt! A mérkőzést követően egy közös vacsorával kedveskedtek részünkre a hazaiak, a kedves fogadtatást és a finom vacsorát még egyszer nagyon köszönjük! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Ordasi István: Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést magunk javára. Vagy az ellenfél kapusa fogott ki rajtunk vagy a saját önző játékunk. Nem értem miért nem mindegy ki rúgja a gólt. A második félidőben jött a fekete leves ellenfelünk teljesen megérdemelten került 2 gólos előnybe. De ezután cseréink felpezsdítették a csapatot és egalizálni tudtuk a mérkőzést. Rossz szájízzel, de azt kell mondjam igazságos döntetlen született. Ebben több is lehetett volna a mai napon az osztály egyik legjobb brigádja ellen. További sok sikert kívánok Patak csapatának. Köszönjük  Bella Sanyinak, a pataki csapatnak és színpatizánsaiknak, hogy elfogadták a meghívást a mérkőzés után. “Mátyás Királynak, Ágyúnak, Che Guevaranak, Mutunak” ,hogy Jamaicából is velünk tartottak a 3. félidőbe. Hajrá Szokolyi!

Bella Sándor: Két felkészült csapat egy izgalmas, eseménydús mérkőzéssel szolgálta ki maximálisan a kilátogató nézőket. Az első perctől az utolsóig kiélezett párharcok jellemezték a meccset, jól és szemnek is tetszetősen játszott mind két gárda! A második játékrész elején kétgólos előnyre tettünk szert, amit a hazaiak előbb egy büntetőből, majd két perccel a meccs vége előtt egy látványos sarkazással kiegyenlítettek! Nagyon büszke vagyok a srácokra, hisz ma komoly munkát tettek le az asztalra, erre a teljesítményre már régóta vártam! Viszont nem tudom tagadni csalódottságomat néhány minket sújtó játékvezetői ítélettel kapcsolatban. Ma megfosztottak minket egy szabályos góltól és elmaradt egy jogos büntető, valamint a hazaiak egyenlítő gólja előtti szabálytalanságot le kellett volna fújni. De hát nem így történt így be kell érnünk az egy ponttal. Nem keresünk felelősöket, tudjuk mire vagyunk képesek, mi erre alapozunk a jövőben is! A mérkőzés utáni szívélyes vendéglátást és a finom vacsorát nagyon szépen köszönjük. A két csapat ma egy új baráti alapokat rakott le! Végül gratulálok Ucsi barátomnak és remek csapatának, és további sok sikert kívánok nekik! ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.