Második félidei feltámadás Legénden

Legénd SE – Patak SE 3 : 10 ( 3 : 3 )
Játékvezető. Duch Milán ( Szűcs Martin László )

Legénd: Farkas – Pintér, Koczkár, Virág ( Márkus 85’ ), Horváth I – János D, Franyó, Takács J ( Magyar 59’ ), Hámori – Mészáros, Túri ( Barnoki ( 69’ )

Patak: Oláh R – Szabó Z, Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Horváth B, Várhegyi T, Krausz T, Kürtössy O – Oravecz R, Huttyán A

Gólszerzők: Horváth I ( 7′ ), Mészáros R ( 42′, 44′ ) ill: Huttyán A ( 3′, 60′, 71′, 79′ ), Oravecz R ( 5′, 18′, 85′, 86′ ), Krausz T ( 52′ ), Kürtössy O ( 77′ )

Sárgalap: János D ( 20′ ), Turi A ( 57′ )

Kiállítva: Pintér J ( 20′ )

A mai legéndi mérkőzésre csapatunk felszabadultan, jó hangulatban érkezett, igaz csupán tizenegy játékos jött össze végül, így cserék nélkül játszotta le a mérkőzést csapatunk.

Csatárpárosunk Huttyán és Oravecz 4 – 4 találatot jegyezhet a Legénd ellen!

Jól indult a találkozó, mert Huttyán már a harmadik percben betalált, majd Oravecz az ötödikben növelte az előnyünket! És innentől a csapat elvesztette a fonalat rendesen… Előbb körülményeskedtünk a kapunk előtt, amiből igen szép gólt szereztek a hazaiak a 7. percben! Oravecz a 18. percben lőtt góljával ismét kétgólosra növeltük az előnyt, de ennél az esetnél a reklamáló hazai játékost Pintért a 20. percben kiállította a játékvezető! Ami ezután történt, azt jó lesz mielőbb kiiktatni a repertoárunkból! Tíz emberrel a hazaiak úgy futkároztak a minden elképzelést nélkülöző, a pályán ötlettelenül futballozó patakiak között, hogy a szünetre kiegyenlítettek!
A játékosok is érezhették, hogy itt valami nagyon nincs rendben, mert a második felvonásban már esélyt sem adtunk a hazai csapatnak! Igaz a játékunkban túl sok változás nem történt, viszont célratörőbbek voltunk aminek a hét rúgott gól lett az eredménye, de hozzá kell tenni azt is, hogy legalább ugyanennyit ki is hagyott a csapat!
A csapat végül helyrehozta csúfos hibáját és ilyen arányban is megérdemelten gyűjtöttük be a három bajnoki pontot! Szép volt Fiúk! Hajrá Patak!

Bujnyik János:Három három volt a félidő. Szerintem ezzel eltudom azt mondani, hogy nem álltunk föl rosszul. Sajnos a huszadik perctől emberhátrányba kerültünk. A hetvenedik perctől elment az erő, elfogytunk, elfáradtunk. Ott már láttam, hogy sajnos el kell engednünk ezt a meccset, aztán kaptuk is sorban a gólokat. Azt mondom, ha nincs a kiállítás, nem lett volna ekkora különbség kettőnk között. Egyébként nagyon sportszerű mérkőzés volt. A spori a második gólnál elnézte a lest, de nem ez dominált, bár éppen ott történt a piros lap is, mert a játékosunk megjegyzett valamit a bírónak, amiért kapott egy sárga kártyát, majd egy pirosat. Onnantól kezdve próbáltunk helytállni. Az első félidőben még sikerült, a másodikban sajnos már gyengébbek voltunk. Gratulálok a Pataknak! Egy jobb csapat, ez tény.

Bella Sándor: Az első félidőt szépen átaludtuk, mit átaludtuk, pályán sem voltunk! A hajamat tépkedtem attól, amit a csapat művelt a pályán! A szünetben helyre tettünk néhány dolgot és a folytatásban már rúgtunk hét gólt, de kb. ugyanennyit el is puskáztunk! A gólok ellenére a játékunkban nem igen volt javulás, mégis megdicsérem a csapatom a másodikfélidei eredményesség miatt. A srácok ma felbosszantottak, ki kell hogy engeszteljenek…! ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.