Megérdemelt biztos siker a tavaszi nyitányon!

Patak SE – Tereske KSE  3 : 0  ( 1 : 0 )
Játékvezető: Varga Patrik Balázs ( Berki András, Homoki Gábor )

Patak: Pincze G – Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R, Kürtössy O – Csejk B ( Szenecei M  70′ ), Paulicsek M, Faludi T, Pap Á ( Várhegyi T 46′ ) – Huttyán A, Bogdány Zs

Tereske: Molnár P – Sinkó ( Ocsenász 30′ ), Franka, Jakubecz ( Orsós 65′ ), Vas ( Kosik Zs 59′ ) – Kiss G ( Fehér ( 76′ ), Majer, Szabó G, Dóbiás P ( Kosik E 70′ ) – Dóbiás D, Gáspár Zs ( Dohány 70′ )

Gólszerzők: Faludi T ( 5′ ), Huttyán A ( 55′ ), Bogdány Zs ( 64′ )

Sárgalap: Bogdány Zs ( 37′ ) ill: Sinkó ( 27′ ), Szabó G ( 71′ ), Ocsenász G ( 79′ )

Dobogóra esélyes csapatot fogadtunk a bajnokság tavaszi rajtján. A Tereske  18 fős kerettel érkezett, de mi is voltunk 15-en. A gyengére sikerült felkészülésünk után immár élesben kell folytatni a csapatépítést. A kellemetlen esős időjárás ellenére jó volt látni a játékosainkon a felszabadult, elszánt arcokat!
A csapat azonnal kezébe vette az irányítást az amúgy jól felálló Tereske ellen és a harmadik percben majdnem vezetést is szereztünk, de Bogdány pazar beadását kissé elvétette az érkező Huttyán így a labda a kapu mellé suhant. Az 5. percben viszont már örülhettünk! Mintegy 28 méterre a kaputól szabadrúgást rúghattunk aminek Faludi futott neki és a megpattanó labda, valamint a vizes talaj megtréfálta a vendég hálóőrt és ha üggyel bajjal is, de be vánszorgott az a kapuba!

Ritka pillanatok egyike, kapunk előtt a labda.

Magabiztosan játszottunk, bár néha minket is meg meg tréfált a vizes talaj az előre játékban. Csatáraink nagy kedvel játszottak, volt is helyzetünk bőven, de vagy mi tettük naggyá a kapust, vagy ő védett bravúrral! Több ígéretes helyzetünk volt amiből gól is születhetett volna, egy ízben pedig a kapufa mentette meg vendégeinket a góltól! Védelmünk ma tanári módon futballozott, remek összhangba voltak! Nem is tudtak helyzetbe kerülni a tereskeiek az egész mérkőzés alatt! A középpályásaink pedig végig nagy munkát végeztek!
A szünet után Pap helyett Várhegyi folytatta a játékot és egy kisebb szerkezeti átalakításon is át ment a csapat ami a játékunkat nem befolyásolta. Továbbra is a mi irányításunk alatt volt a mérkőzés és a gól is nagyon érett már! Az 55. percben Huttyán Csípett el egy labdát a felező vonalnál, amivel egyedül indult kapura, lerázva két védőt is majd a kifutó kapust találta el, de az újabb próbálkozás után, kissé éles szögből, de a jobb alsóba helyezett!Támadónk megérdemelte a gólt, csak úgy mint társa Bogdány, aki a 64. percben talált be Várhegyi szabadrúgását követően!
A hajrában még két frissítést hajtott végre a csapat, Csejket Szenecei váltotta, majd nem sokkal később a kapuba Pincze helyett Barna folytatta.
Csapatunk minden téren felül múlta a jó erőkből álló, bajnoki címért hajtó Tereskét! Játékosaink élvezték a játékot és nem kérdés, hogy az eredmény bizony hízelgő a vendégekre! Ma volt alázat, volt fegyelem és ami a legfontosabb volt játék, jó játék!

( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.