Megkezdte felkészülését csapatunk

Ipolyszög SE – Patak FC  1 : 4 ( 0 : 2 )
Felkészülési mérkőzés

Ipolyszög: Tóth Á – Pazsiczki, Trepinszki, Keresztes, Maglódi – Tóth G, Szemesi, Papp, Tóth Z – Kárdási E, Vachó ( Takács  )

Patak: Pincze G – Horváth B, Mócsány R, Csókási Cs, Kürtössy O – Varga F, Paulicsek M, Szabó B, Krausz T – Oravecz R, Kürtössy K

Góllövők: Takács G ( 80′ ) ill: Krausz T ( 36′ ), Kürtössy K ( 39′, 53′ ), Oravecz R ( 69′ )

A gólok mellett két kapufát is szereztünk, itt épp az örökifjú Keresztes Zoltán tisztáz a pataki támadók elől

Nagyon kellemes, már-már tavaszias időben játszhatott a két, azonos osztályban szereplő csapat. Mindkét félnél sok volt a hiányzó, a nagyobb gond nálunk volt, mert Varga Flórián és Kürtössy Krisztián személyében ketten is más-más csapatból kellett, hogy ki segítsenek minket. A mérkőzést csapatunk diktálta és a szünetig Krausz Tamás és Kürtössy Krisztián góljaival két gólos előnyre tettünk szert, amit a folytatásban meg dupláztunk Kürtössy Krisztián és Oravecz Roland találataival. A hajrában a hazaiak gólfelelőse Takács Gergely talált a kapunkba, ezzel kialakítva a végeredményt. Hetven percig egy mezőnyben elfogadható játékot nyújtottunk, de azután néhány játékoson a fáradság jelei mutatkoztak. A kulcspasszok és a befejezések hetven százaléka rosszak voltak! Ebben a következő időszakban sokat kell fejlődni!

Takács Gergely:  Első tavaszi mozgásnak kiváló volt

Bella Sándor: – Nagyon kellemes, szinte tavaszias időben játszottuk le idei első nagypályás mérkőzésünket, ahol ipolyszögi barátainknál tettük tiszteletünket egy hasznos kis mozgás keretében. Szokás szerint a kezdésre most is kevesen voltunk, szerencsére ketten is kisegítettek minket, nekik ezúttal is szeretném mégegyszer megköszönni a részvételüket! A mérkőzés játékvezető nélkül, rendkívül sportszerűen zajlott! A meccs utolsó negyed órájában láthatóan mindkét csapat játékosai közül többen is elfáradtak, így egy kicsit szét szakadt a mezőny, de összességében semmi rosszat nem mondhatok, viszont a következő mérkőzéseken már az elvárások is nagyobbak lesznek.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.