Megvédte bajnoki címét a Patak FC

Nőtincs SE – Patak FC  2 : 3 ( 1 : 2 )
Játékvezető: Csillik Levente (Szemesi Zsolt)

Nőtincs: Kovács K – Fuchs P, Hugyecz, Kiss D, Jakubecz (Gyuricza G 65’) – Nógrádi, Krausz (Horváth I. 64’), Majer, Petrik – Maglódi (Gyuricza T 94’), Ivanics (Fodor 75’).

Patak: Oláh R – Kürtössy O, Csókási Cs, Mócsány R, Horváth B – Oravecz R (Tóth A 90′), Várhegyi T, Váró P (Sinkovics K 60′), Németh L (Dombi D 60′) – Bogdány Zs (Szabó L 96′), Pásztor G (Faludi T 99′).

Gólszerzők: Hugyecz R (43′), Kiss D (56′) ill: Németh L (2′), Bogdány Zs (32′), Pásztor G (74′)

Sárgalap: Nógrádi Á (44′), Gyuricza G (85′) ill: Mócsány R (56′), Pásztor G (86′)

Kiállítva: Kiss D ( 89′)

Csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésére Nőtincsen került sor, közvetlen riválisunk Dejtár ebben a körben szabadnapos, így egy győzelem azt jelentené, hogy a jövő héten sora kerülő zárófordulóban, ahol csapatunk lesz szabadnapos, behozhatatlan előnyre tennénk szert, vagyis már Nőtincsen bajnoki címet ünnepelhetnénk!

Bogdány Zsolt (20) szerezte csapatunk második találatát.

Álomszerű kezdéssel indult a találkozó, Várhegyi tekert kapu elé egy szabadrúgást a második percben, Bogdány mellel továbbította a bal oldalon Némethhez a labdát, ő pedig a rövid sarokba lőtt! A jó kezdés után még egy darabig maximálisan uraltuk a pályát, de lassan-lassan leült a játék. Az iram is alább hagyott, egyenrangú játék volt. Aztán átlépve az első félórát ismét megrázta magát a társaság, a jobb oldalon alakult ki támadás amiből Pásztor iramodott meg, majd az alapvonal előtt középre adott, amire jól érkezett Bogdány és közelről a kapuba fejelte csapatunk második találatát! Mondhattuk volna, hogy alakul ez, de hogy ez ne így legyen, arról a hazaiak a 43. percben gondoskodtak miután szépítettek. A hazai csapatnak nem sok helyzete volt, ez sem indult annak igazából, de dicséret illeti őket, hogy gólra tudták váltani csapatunk zavarodottságát!
A második félidőben gyorsan dűlőre szerettük volna hozni a mérkőzést, helyette hideg zuhanyként a Nőtincs kiegyenlített az 56. percben! Innentől lett érdekes a találkozó, az idő fogyott, egyre jobban beszorítottuk a hazai csapatot a kapuja elé, helyzeteket dolgoztunk ki, amikből néhánynak bizony be kellett volna menni, de az a gól valahogy nem akart összejönni! Aztán az utolsó negyedórához érkezve valami egészen parádés góllal újra vezetést szereztünk! A 74. percbe jártunk, amikor egy labdaszerzést követően gyors kontrát indítottunk. Bogdány vezette fel középen a labdát, majd nagyon jó ütemben passzolt Pásztor elé, támadónk előbb lefutotta védőjét, majd elvitte a labdát a kapus mellett is, már lőhetett volna, de még egy csellel vissza fordulva egy védőt is kicselezve két lépésről az üres kapuba gurított óriási hidegvérrel! A hátralévő percekben el is dönthettük volna a mérkőzést a jól kontrázó Nőtincs ellen, de újabb találatot már egyik csapat sem tudott szerezni. A sérülések miatt nem mindennapi kilenc perc hosszabbítás letelte után a csapat fogadhatta a gratulációkat és ünnepelhette az újabb bajnoki címét! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor:Jól indult számunkra a meccs, hiszen korán vezetést szereztünk. Játékban voltunk, kézben tartottuk a mérkőzést jó huszonöt percig, majd fokozatosan le ült a játékunk. Két gólos előnyt sikerült elherdálni alig negyedóra alatt! Végül egy igen szép akcióval és góllal megnyertük ezt a mérkőzést, ahol két kapufát is rúgtunk, volt legalább négy hatalmas ziccerünk is! Lehetett volna könnyebb is a találkozó, magunknak tettük nehézzé, de a lényeg a győzelem és az, hogy ezzel csapatom megvédte a bajnoki címét! Büszke vagyok a fiúkra, tiszta, fegyelmezett, jó focit játszanak! Mivel mi a következő körben szabadnaposak vagyunk, szeretnék gratulálni a második helyezett Dejtár és a harmadik helyezett Érsekvadkert csapatainak az elért helyezésükért!

id. Matyóka Ferenc: Már az első percben vezetést szerzett Patak, majd rövid időn belül megduplázták az előnyüket. A félidő vége előtt sikerült szépítenünk, kettő egyel fordultunk. Úgy érzem, onnantól kezdve tényleg felvette a kesztyűt a csapatom. Nagyon jó játékot produkáltunk, sikerült is egyenlítenünk. Aztán sajnos egy védelmi hibából a Patak, vagyis a bajnokcsapat begyűjtötte a győzelmet. Közel álltak a sikerhez a vendégek, nagyon sok helyzetet kidolgoztak, de a védelmünk és a kapusunk azért a helyzet magaslatán volt. Szerintem megkeserítettük a dolgukat, megharcoltak az aranyérmükért. Gratulálok nekik, egy nagyon egységes gárda benyomását keltették! Sportszerű mérkőzést játszottunk, a kiállítás két figyelmetlen belépő miatt volt, helyükön voltak a játékvezető ítéletei. Gratulálok az aranyérmesnek, az ezüstérmes Dejtárnak, illetve a bronzérmes Érsekvadkert kettőnek! (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.