Megyei Kupa: Egy félidőnyi jó foci és tisztes búcsú a kupától

Patak SE – Rimóc SE 1 : 4 ( 0 : 1 )
Játékvezető: Urbán viktor ( Babcsán Zsolt, Csillik Bence  )

 
Patak: Pincze G – Ánik G, Simó Zs, Pincze D, Kürtössy O ( Vajzer M 67’ ) – Várhegyi T, Varga B – Gilyen M, Németh L, Fábián L – Deme A ( Beluczki T 67’ )

Rimóc: Janusek – Pásztor, Mócsány, Benécs, Szmolnik – Kuris, Rácz I. – Bangó R. (Szoldatics M.), Rácz A. (Bada K.), Percze (Szoldatics D.), Bada N. (Beszkid)

Gólszerzők: Gilyen M (  87′  ) ill: Bangó R., Szmolnik, Szoldatics D., Benécs

 
Ha azt nézzük, hogy hétfőn még egyálltalán nem volt biztos, hogy vállalni tudjuk a mai mérkőzést, ahhoz képest nem is jött össze rossz keret. Az igaz, hogy erősen tartalékosan, ráadásul négy ifistával a sorainkban vártuk a megye I-es Rimócot.
Nos az első játékrész kifejezetten tetszetősre sikeredett, csupán kisebb szépséghiba, hogy vendég vezetéssel ért véget, pedig…

Nem volt szerencsénk! Még innen sem sikerült betalálni a kapuba!

Pedig nem úgy indult, Csapatunk kézben tartotta a mérkőzést, a mezőnyben jobban, tetszetősebben játszottunk és nem kis helyzeteket alakítottunk ki, amiket sajnos ki is hagytunk! A Vendég csapat nem igen került helyzetbe egészen a 44. percig. Talán nem túlzás azt mondani, hogy helyzet nélkül szereztek gólt.
A szünet után már nem ment úgy a játék, talán nekünk fogyott el az erő, talán a vendégek szívták fel magukat, nem tudni, de hiába igyekezett a csapat, helyzetekig már nem jutottunk el. Aztán a második félidő derekán egy kapitális hiba szerte foszlatta a továbbjutási reményeinket. Több, mint ötven méterről kaptunk gólt és ezt már nem tudta feldolgozni a csapat, már sok volt a két gólos hátrány és kevés a hátralévő idő. A harmadik gól sem váratott sokáig magára, sajnos ezt is elkerülhettük volna, de lemaradtunk az akcióról. A kegyelem döfést egy, a kapusról kipattanó labdából mérték csapatunkra, de nem maradtunk mégsem hazai gól nélkül, mert ifjúsági játékosunk Gilyen szép gólt szerzett a mérkőzés végén.
Egy félidőn át nyújtott olyan teljesítményt a csapat, amivel megnyerhette volna a mérkőzést, de amíg a legnagyobb ziccert is kihagytuk, addig ellenfelünknek a szerencse is segített a gólszerzésbe. Fortuna ma Rimócot választotta, nekünk, legyőzötteknek marad a gratuláció a továbbjutó csapat felé! Hajrá Patak!

Bella Sándor: Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, tetszetősen, gólra törően futballoztunk. A vendégek egy perccel a félidő vége előtt szereztek vezetést. A folytatásban már nem tudtuk megismételni az első félidei játékunkat, és a második gól után, amit több, mint ötven méterről kaptunk, végleg elszálltak az esélyeink. A sportszerű, de küzdelmes mérkőzésen a szerencsésebb és a helyzeteit jobban kihasználó Rimóc végül nem érdemtelenül jutott tovább. Tétmérkőzésen újabb ifistánk debütált! Gratulálok és további sok sikert kívánok a Rimóc csapatának!

Benécs Balázs: Az első félidei gyenge játék után, a második félidőben nagyobb fokozatba kapcsolva, komolyabb, határozottabb futballal sikerült megnyernünk a mérkőzést. Ezt a játékot csak futással lehet játszani, amit a második játékrészben meg is mutattunk, igaz akadozott a gépezet, de idegenben megint gólokat szerezve örülhettünk a továbbjutásnak! Gratulálok a csapatnak! ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.