Megyei Kupa: Kiütéses győzelem a bajnoki főpróbán

Csitár SE – Patak SE  0 : 8 ( 0 : 5 )
Játékvezető:Menczel József ( Berki András, Szolik Milán )

Patak: Pincze G – Kürtössy O, Simó Zs, Mócsány R, Horváth B – Fritz I ( Bach P 46′ ), Várhegyi T, Molnár M ( Szenecei M 46′ ), Varga O – Szabó L, Bogdány Zs

Gólszerző: Tóth G ( Csitár, öngól 9′ ), Szabó L ( 11′, 61′ ), Bogdány Zs ( 20′, 24′ ), Várhegyi T ( 33′ ), Varga O ( 69 ), Szenecei M ( 83′ )

Szabó László és Bogdány Zsolt is két-két góllal járult hozzá a csapat mai győzelméhez!

Megye hármas csapatok mérkőztek a Megyei Kupa első körében ahol a Keleti csoport ötödik helyezettje látta vendégül a Nyugati csoport listavezetőjét. Mindkét csapat több játékosát is kénytelen volt nélkülözni, ebből viszont csapatunk jött ki jobban. Már a 9. percben előnyhöz jutottunk egy öngóllal, majd alig két perccel később Szabó L is betalált. Még az első félóra előtt Bogdány Zs kétszer is mattolta a hazai csapatot előbb a 20, majd a 24. percben. A félidei eredményt Várhegyi állította be a 33. percben.
A szünetben Fritz I helyett Bach P, Molnár M helyett Szenecei M állt be és némi szerkezeti változtatást is eszközölt a csapat és így folytatódott a mérkőzés. Ebben a játékrészben már a hazai csapat is eljutott a mi tizenhatosunkig, de komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani. A  második félidei gólcsendet végül Szabó L törte meg a 61. percben amit nyolc perccel később Varga O távoli bombája követett. A végeredményt Szenecei M állította be a 83. percben így nyolcgólos győzelemmel zártuk a Csitári túrát.
Sportszerű találkozón egy nagyon szimpatikus csapattal mérkőztünk egy izgalom mentes, laza kilencven percet. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.