Mindíg a legjobb pillanatokban szereztük a gólokat Rétságon

Rétság VSE – Patak FC  1 : 3 ( 0 : 2 )
Játékvezető: Béres Krisztián ( Babcsán Zsolt, Horváth Barbara )

Rétság: Papp – Tövis, Benkocs, Adamek, Monostori – Durján ( Hekli 63’ ), Zyíros ( Szklenár 46’ ), Homolya A, Bajzek – Ragács, Homolya E

Patak: Simó Zs – Horváth B, Csókási Cs, Mócsány R, Kürtössy O ( Varga O 46′ ) – Oravecz R, Várhegyi T, Krausz T, Majer F – Huttyán A, Bogdány Zs.

Góllövők: Ragács R ( 66′ ) ill: Huttyán A ( 7′, 89′ ), Oravecz R ( 45′ )

Sárgalap: Zsíros Zs ( 32′ ) ill: Majer F ( 56′ )

Szombat délre lassan elfogyott a hadra fogható játékos a keretből, mindössze tizenketten maradtak, akik szerelést tudtak húzni Rétság ellen. Tíz futballista hiányzott, a két kapus és a védők fele sem volt bevethető.

Két belső védőnket Csókási Csabát és Mócsány Rolandot ma nem lehetett meg verni sem a földön, sem a levegőben!

Ennek ellenére jó hangulatban készült a csapat és már a mérkőzés hetedik percében Huttyán szemfüles, távoli emelése talált utat a hazai kapuba! Jó színvonalú játék kezdett kialakulni, ahol sok volt a párharc, egyik csapat sem adta magát könnyen. A félidő közepénél csapatunk kissé leült, ekkor a hazaiaké volt a főszerep, akiknek közel tíz perc alatt legalább négy egyenlítési lehetősége is volt, a legnagyobbnál a gólvonal előtt az utolsó pillanatban tisztázott Horváth! A félidő végére aztán ismét megrázta magát a társaság! Előbb óriási ziccerben Huttyán lőtte a labdát a kapusba, majd Oravecz próbálkozását tisztázták a rétsági védők! a félidő utolsó percében viszont már nem hibázott, miután remek kiugratás végén lőtt a kapu bal alsó sarkába! Két gólos vezetéssel vonultak a csapatok pihenőre, ahol is a pataki oldalon lehetett nagyobb elégedettség. A szünetben mindkét csapat cserélt egyet-egyet, nálunk Kürtössy helyére Varga  állt be. Védőnk jól játszott, de sajnos nem maradhatott ezért kényszerből kellett cserélni, amivel ki is merítette csapatunk a cserelehetőségét! A fordulást követően is hasonló izgalmas játék alakult ki, bár ebben az etapban érthetetlenül sok labdát adott el csapatunk, amiből a hazaiak rendre okosan építkeztek és veszélyeztettek, de a mieink ma nagyon jó felfogásban játszottak és ez ma stabilitást adott.
Átlépve az egy óra játékot, a 66. percben a hazai kapu előterében egy ilyen eladott labdából indultak meg a hazaiak és végül szépíteni tudtak! Kár volt érte, de mostanában sok van ilyen részünkről… Azt kell mondani, a gól jót tett az addig sem unalmas mérkőzésnek, mindkét csapat rákapcsolt, a Rétság egyenlíteni szeretett volna, a Patak pedig végleg el dönteni a mérkőzést! Kisebb helyzeteket mindkét oldalon jegyezhettünk fel, de a legközelebb kapitányunk Várhegyi állt a gólhoz, miután szabadrúgásból hatalmas kapufát lőtt, ami kis szerencsével ugyan, de kifelé pattant és a hazaiak felszabadítottak! Már az utolsó percben jártunk, amikor Várhegyi bal oldalról végzett el szabadrúgást, a beadását Bogdány tovább csúsztatta Oravecz felé, aki lekészítette Huttyánnak lövésre. Támadónk nem sokat teketóriázott mit tegyen, egyből kapura lőtt és a labda a bal alsó sarokba kötött ki!
Ma mindhárom gólunkat a legjobb pillanatokban szereztük, jól futballoztunk, nagyot küzdöttünk! Sajnos sok még az a hiba a játékunkba, amivel fel tudjuk hozni az ellenfelet! A mai megtizedelt kerettől ez így is egy remek, értékes győzelem volt! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Havay Zoltán: A szerencsésebb csapat nyert! Sok sikert a Patak csapatának! Hajrá Magyarok, hajrá Rétság!

Bella Sándor: Egy igazán jó mérkőzésen, lélektanilag a legjobbkor szerzett gólokkal nagyon értékes pontokat szereztünk! Csapatom ma jó felfogásban futballozott, ami egy fél győzelemmel ért fel. A Rétságnak mindkét félidőben volt egy erős negyedórája, ekkor gólokat is szerezhetett volna, de előttünk is adódott egy-két ígéretes helyzet. Büszke vagyok a fiúk mai teljesítményére, De azért megjegyzem, indokolatlanul sok labdát szórunk el, ezáltal magunkra húzzuk az ellenfelet. Jó csapatot vertünk meg, ami emeli a győzelmünk értékét! További sok sikert kívánok Havay Zoli barátomnak és csapatának! ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.