Negyed gőzzel is hoztuk a kötelezőt Nógrádsápon

Nógrádsáp SE – Patak SE  1 : 4 ( 1 : 2 )
Játékvezető:Varga Patrik Balázs ( Soós Valenta bence )

Nógrádsáp: Miklián ( Réczi 38′ ) – Virág, Sallai, Németh ( Csámpai 46′ ), Tar – Urbán, Moravetz, Ollé, Batringer – Barnoki, Kovács N

Patak: Szekeres L – Fritz I ( Kürtössy O 46′ ), Simó Zs, ( Faludi T 46′ ), Csókási Cs, Szabó Z ( Mócsány R 46′ ) – Várhegyi T, Paulicsek M – Oravecz R, Németh L, Szabó L ( Molnár M 46′ ) – Bogdány Zs ( Huttyán A 46′ )

Gólszerzők:  Tar D ( 20′ ) ill: Oravecz R ( 9′ tizenegyes ), Németh L ( 21′ ), Oravecz R ( 53′ ), Németh L ( 65′ )

Sárgalap: Miklián K ( 9′ ), Csámpai Á ( 67′ ), Kovács N ( 83′ ), Baltringer N ( 88′ )

Paulicsek Márk ma is bizonyította kivételes képességét.

Az eddig még pontot sem szerző Nógrádsáphoz látogattunk nem titkolt győzelmi reményekkel. Házigazdáink mutatói nem túl fényesek, a lejátszott öt találkozójukon mindössze hat gólt szereztek, amire tizenhétszer kaptak választ! A mieink háza táján viszont jó a hangulat, a csapat egyre jobban visszarázódik a játékba. A mai mérkőzésre tizenhat fő készült, még a kispadunk is minőségben és mennyiségben is rendben volt.
Egy-két kósza kísérlet után a kilencedik percben Bogdányt az ötösön elsodorta a hazai kapus, ami után tizenegyeshez jutottunk. A büntetőt Oravecz értékesítette, így korán előnyhöz jutottunk. Tíz perccel később kicsit ránk ijesztettek a vendéglátóink, mert szabadrúgásból kiegyenlítettek, tegyük hozzá, elég szép találattal. Szerencsére nem tartott sokáig a hazaiak öröme, mert Németh egy akrobatikus mozdulattal ismét előnyhöz juttatta csapatát! Ezután kissé leült az amúgy sem nagy színvonalú meccs, Felszabadultan játszhattunk, igazából nem erőltettünk túl semmit. Amit az első játékrészben még érdemes feljegyezni, hogy a 32. percben Oravecz felső kapufát lőtt!
A szünetben egyszerre jött be mind az öt csere és ezzel a hadrendünk is megváltozott. Fritz, Simó, Szabó Z, Szabó L, Bogdány nem folytatta, míg Kürtössy, Mócsány, Faludi, Molnár, Huttyán friss erőként lépett pályára. A hazai csapat továbbra sem tudott nagyobb aktivitásra késztetni, így nyugodtan labdázgathattunk és szervezhettük saját játékunkat ami után Oravecz az 53. percben egy szép távoli lövéssel növelte az előnyünket! Néhány meddő kísérlete volt a sápi csapatnak is, de igazából nem voltak veszélyesek ezek a támadások. A hajrához közeledve aztán csak felcsillant valami! Paulicsek a saját térfeléről egy pazar passzal indította a jobb oldalon felfutó Némethet, aki lefordult a védőjéről, majd megszerezte csapatunk negyedik találatát! Két perccel ezután Oravecz másodszor is is telibe bombázta a felső lécet!
Az eredmény nem tükrözi a két csapat közti különbséget, de csapatunknak ma ennyi is elég volt egy magabiztos sikerhez az amúgy végig lelkesen futballozó Nógrádsáp ellen. Csapatunk továbbra is őrzi veretlenségét és harmadik helyét a táblázaton! Szép volt Fiúk! Hajrá Patak!

Hanusz Péter: Tükrözte gyenge teljesítményünket a mai mérkőzés. Most fejben nem voltak ott a fiúk, ezt mutatja az eredmény is, kikaptunk egy jó erőkből álló Pataktól. Azt mondom, oda fognak érni az első háromba, gratulálok nekik. Megpróbáljuk megnyerni az utolsó előttiek rangadóját Csitáron!

Bella Sándor: Esélyesként léptünk pályára a lelkesen és sportszerűen futballozó Nógrádsáp ellen, ahol a győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. A korábbi mérkőzéseinkhez képest jóval visszafogottabban játszottunk, de ez érthető, hiszen ellenfelünk nem késztetett nagyobb iramra minket. A négy gól mellett volt még két kapufánk, jó néhány helyzetünk, felszabadultan játszottunk így semmiképp nem vagyok elégedetlen. Ma ennyi is elég volt, további sok sikert a Nógrádsáp csapatának.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.