Nem mindennapi mérkőzésen, két gólos hátrányból fordítva, a bajnoki cím küszöbén a csapatunk

Kétbodony SE – Patak FC  4 : 6 ( 2 : 1 )
Játékvezető: Kiss Tamás ( Menczel József, Pásztor Botond János )

Kétbodony: Rados – Tóth J, Szorcsik, Rottek ( Molnár I 90’ ), Németh – Péter N, Ódor, Boros, Kertész – Bencsik, Kovács R.

Patak: Oláh R – Kürtössy O, Simó Zs, Csókási Cs, Horváth B – Oravecz R, Krausz T, Várhegyi T, Németh L – Bogdány Zs, Pincze G

Góllövők: Kovács R ( 14′, 37′-büntető ), Kertész P ( 48′, 81′ ) ill: Bogdány Zs  ( 17′-büntető, 75′ ), Oravecz R ( 52′ ), Németh L ( 61′ ), Rottek K ( 88′-öngól ), Pincze G ( 92′ )

Aki szombat délután a Kétbodony – Patak mérkőzést választotta, egy ideig biztos nem fogja elfelejteni ezt a kilencven percet! Ezen az őrült mérkőzésen volt minden, tizenegyes, öngól, eladott labdából szerzett gól, szabadrúgásgól és egy nagy bombagól is! A hazai csapat is elég foghíjasan készült, de ezt mi is elmondhattuk magunkról. Kezdés előtt két órával úgy tűnt, csak tíz fővel állunk ki, de szerencsére kezdésre kiegészült a csapat, igaz, két kapussal a sorainkban játszottunk. Az sem sokat segített, hogy a meccs előtt derült ki, hogy a sípmester személye is változott.

Volt, hogy szinte az egész hazai csapat a saját tizenhatosán belül védekezett.

Óvatosan kezdtek a csapatok, egyik csapat sem tudta, mire számíthat a másiktól úgy, hogy nagyon foghíjas az ellenfél. Aztán az első lehetőségét gólra is váltotta a hazai csapat a 14. percben. Nem sokat kellett várni csapatunk egyenlítő találatára sem, három perccel később Bogdány büntetőből egalizált. Kézbe vettük az irányítást, a hazaiak keményen védekeztek, ha kellett nyolc emberrel is, nálunk viszont egyenlőre nem működött hatékonyan a támadójáték. Egy kezezés történt a tizenhatoson belül a hazaiak részéről, viszont a játékvezető sípja néma maradt, nem úgy néhány perc múlva, amikor a vendég oldalon könnyedén befújt egy szabályos szerelést tizenegyesnek! A hazaiak is értékesítették és miután az első félidőben több találat nem esett, így hátránnyal vonult csapatunk a pihenőre.
A folytatás rémálom szerűre sikerült, alig kezdődött el a második félidő, egy eladott labdára csaptak le a vendégek, aminek a vége a harmadik hazai gól lett. Nehéz helyzetbe kerültünk, de csapatunk többször is bizonyította már, hogy nem feladós típus, most is ez történt! Innentől kezdve nagyot ment a társaság, egyre másra dolgozott ki helyzeteket, ami végül az 52. percben érett góllá Oravecz révén! Nagy volt a nyomás a hazaiakon, egy óra játékot követően Németh remek gólja az egyenlítést jelentette! Bőven volt még idő, így most már egyértelműen a győzelemre hajtott csapatunk, mellé, fölé, sőt még két kapufát is lőttünk! A 75. percben aztán Bogdány talált ismét a kapuba, ezzel át is véve a vezetést! De a hazai csapat sem akart pont nélkül maradni és a 81. percben szabadrúgásból vették be a pataki kaput, így ismét döntetlenre álltak a csapatok! Ezután ha lehet mondani, még nagyobb nyomás alá kerültek a hazaiak, de jól védekeztek. A 88. percben Rottek akart menteni, de a felugró kapus is megzavarhatta, mert a saját kapujába fejelt, ÖNGÓL! A játékvezető három perc hosszabbítást mutatott fel, nagyon elszántak voltunk, és a 92. percben a kapusból csatárrá avanzsált Pincze hatalmas bombagóllal állította be a végeredményt! A mai nap rezgett a léc,de a csapat ma pályára lépő játékosai jelesre vizsgáztak alázatból és küzdelemből egyaránt! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bartyik Róbert:Csak létszámban tudtuk felülmúlni az ellenfelünket, ők tizenegyen, mi pedig tizenketten voltunk, amit amúgy nagyon szomorúnak találok. Így is sikerült egy kis borsot törni az orruk alá, azt hiszem, büszke lehetek a csapatra, nem adtuk olcsón a bőrünket, de sajnos hetek óta igen csak vannak gondjaink a hajrában. Amit mi tudtunk, kihoztuk a mérkőzésből, felemelt fejjel jöttünk le a pályáról, amit nagyon fontosnak tartok. Még egy meglepetés is benne lehetett volna, de csak gratulálni tudok a patakiaknak, akik szintén nem adták fel és küzdöttek végig, ami azt hiszem, rólunk is elmondható volt. Összességében elégedett lehetek, ami fura egy vesztes meccs után. Gratulálok a bajnoki címhez, tudom, hogy sok munka van benne Sanyi! Gratulálok a srácaimnak is, így ki lehet kapni!

Bella Sándor: Nem mindennapi mérkőzés volt! Ritkán játszanak csapatok ilyen változatos és izgalmas találkozót. Részünkről az is benne volt a pakliban, hogy csak tíz fővel fogunk játszani, de szerencsére össze jöttünk tizenegyen, igaz kapussal a csatársorban! A kilencven perc során háromszor álltunk föl, kétszer hátrányból, egyszer döntetlenről, ami csapatom erejét és győzni akarását bizonyítja! Remek és méltó ellenfél volt a Kétbodony, meg nehezítették a dolgunkat, de a második félidei játékunkra nem találtak ellenszert, így a végén mi örülhettünk! Mostanra ismerve a többi eredményt, biztossá vált, hogy ezzel a győzelemmel a bajnoki címet is megszereztük! Nagyon, de nagyon büszke vagyok a fiúkra, igazán megérdemelték ezt a bajnoki címet! (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.