Örömfoci és gólparádé az utolsó hazai mérkőzésen

Patak FC – Egyházasdengeleg FE  9 : 0 ( 4 : 0 )
Játékvezető: Dobsonyi László (Szemesi Zsolt, Ferencz Panna)

Patak: Oláh R – Kürtössy O, Váró P (Faludi T 62′), Csókási Cs, Mócsány R (Dombi D 46′) – Horváth B (Huttyán A 46′), Várhegyi T, Sinkovics K, Németh L – Oravecz R, Bogdány Zs (Szabó L 62′).

Egyházasdengeleg: Jessin (Mlinárcsek G 65’) – Gyurik B (Pusztai 81’), Pete, Bacskai, Báthy – Kuszi, Mlinárcsek Z, Szarvas, Bakonyi – Fűrész, Liptai.

Góllövők: Bogdány Zs (19′, 51′), Várhegyi T (26′, 76′), Németh L (32′), Horváth B (45′), Dombi D (61′), Oravecz R (70′), Szabó L (81′)

Sárgalap: Bacskai Zs (58′)

Kiállítva: Fűrész V (68′)

Az idei kiírás utolsó hazai mérkőzésére készült csapatunk, ellenfelünk a mindig sportszerű szimpatikus Egyházasdengeleg volt. Hazai oldalon tizenöt, míg a másik oldalon tizenhárom fő készülődött. Oláh Roland már vállalta a játékot, de a múlt héten Kétbodonyba megsérült Fábián László sajnos nem tudta. A csapat jó hangulatban készülődött, a cél a győzelem volt…

Németh László is góllal vette ki részét a mai győzelemből.

Nem lehetne azt mondani, hogy egymásnak estek a csapatok, inkább lassú labdázgatással indult a játék. Szépen, pontosan passzolgatott a hazai csapat, viszont ennek a komótos iramnak a vendégek örülhettek.Már közeledtünk a félidő feléhez amikor Bogdány vezetést szerzett a 19. percben, és igazából innen kezdve indult be a társaság! Hét perc múlva Várhegyi pazar szabadrúgásból növelte az előnyt, majd újabb hat perc múlva Németh is feliratkozott a gólszerzők közé. A félidő utolsó pillanataiban Horváth szerzett szerencsés gólt, így magabiztos négygólos előnnyel vonulhatott a csapat a szünetre. A gólszerző Horváth és a balhátvéd Mócsány már nem tért vissza a pályára, helyettük Huttyán és Dombi folytatták. Nem kellett sokat várni az újabb gólra, Bogdány duplázott az 51. percben. A hazai csapat láthatóan élvezte a játékot, felszabadult, fegyelmezett futballt mutattak a pályán. A csereként pályára lépő Dombi parádés gólt szerzett a 61. percben, majd újabb cserék következtek. Váró helyére Faludi, a két gólt szerző Bogdány helyére Szabó L érkezett. Nem volt még vége a gólgyártásnak, a 70. percben érkezett a tavasszal már annyira megszokott Oravecz gól, majd hat perc múlva Várhegyi is duplázott! a végeredményt a szintén csereként játszó Szabó L állította be a 81. percben!
A csapat mai is nagyon profi módon, maximális fegyelemmel állt a mérkőzéshez, ezt csak dicsérni lehet! Örömfocival és az idei szezon legnagyobb arányú győzelmével búcsúzott a hazai pályától és került célközelbe a bajnoki cím! A mérkőzés után egy kedves gesztussal köszönték meg a játékosok a szurkolóknak az egész éves lelkes buzdítást, szurkolást! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: Lassan, komótosan indult be a csapat, de a vége egy sokgólos mérkőzés lett. Több hiányzóm is volt, de a csapat rendkívül fegyelmezetten futballozik hétről-hétre, így pedig sokkal könnyebb minden. A mérkőzés nagyon sportszerű volt még a kiállítás ellenére is és volt egy sérülés a vendégeknél, a kapusukat kellett lecserélni, reméljük nincs komolyabb baja, neki jobbulást kívánunk!

id. Berkes Balázs:A mai mérkőzésen egy jobb csapattól szenvedtünk vereséget. Talán egy kicsit túlzott különbséggel. (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.