Pankrátorok, jó színészi teljesítmény, öngól és pontosztozkodás Tereskén

Tereske KSE – Patak SE 2 : 2 ( 1 : 1 )
Játékvezető: Kis Zsolt ( Babcsán Zsolt, Moldován Péter )

Tereske: Candidó – Ocsenász G, Kosik E, Váró, Vas – Kiss G ( Mészáros 73′ ), Koczka, Jakubecz, Babicz, Adi ( Oláh L 70′ ) – Dóbiás P

Patak: Pincze G – Szabó Z, Fritz I, Simó Zs, Kürtössy O ( Szabó L 46′ ) – Csabai L, Molnár M, Várhegyi T, Varga O – Kutnyik T, Bogdány Zs

Gólszerzők: Kürtössy O ( ÖNGÓL 71 ), Koczka Zs ( 53′ ) ill: Kutnyik T ( 3′ ), Varga O ( 70′ )

Sárgalap: Adi E ( 13′ ), Ocsenász G ( 69′ ), Vas E ( 74′ ) ill: Várhegyi T ( 29′ )

A mai mérkőzésre annyira elfogytunk, hogy mindössze tizenkét játékossal érkezett csapatunk Tereskére. Gyors gólváltással kezdődött a találkozó, már a harmadik percben Kutnyik fejezte be góllal a támadást, majd a 7. percben egy hazai szögletből Kürtössy fejelt a saját kapujába ÖNGÓL!
Aztán szépen kirajzolódott, hogy ez a mai meccs részünkről nem a megszokott magabiztos játékról fog szólni, mint ahogy az is hamar kiderült, hogy a hazaiak játéka sem a fair play szellemében! Az már csak hab a tortán, hogy játékvezető szereplési vágya is határtalan volt az egész mérkőzés alatt!
Így jutottunk el a 37. perchez, amikor egy jobb oldali hazai támadás után a labda a jobb kapufa tövéről vágódott vissza a mezőnybe! És ennyi…, más említésre méltó helyzet nem is volt, hacsak azt nem vesszük ide, hogy a hazai tizenhatos előtt egy védő tenyérrel állított meg egy passzunkat, de a síp néma maradt…? Előnyszabály!???

Küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született

A szünetben a megsérült Kürtössy helyére Szabó L állt és szerkezetet is váltottunk, immár három támadóval próbáltuk bevenni a Tereske kapuját. Ez szinte azonnal majdnem sikerült is, egy rossz felszabadításra Kutnyik csapott le, majd elvitte a kifutó kapus mellett, de nagyon kisodródott ezért nem tudta kellő erővel kapura nyesni a labdát, így az utolsó pillanatban a vissza érő védő kirúgta a gólba tartó labdát. Teltek a percek és komoly változás nem volt látható a csapatok játékában. Az 53. percben labdát vesztettünk, majd szabálytalankodtunk. a pontrúgás nem tűnt veszélyesnek, mégis meglepte az addig hibátlanul védő kapusunkat és a tenyere alatt a jobb alsó sarokba került! Na ez váratlan gól volt és ismét a mi hibánkat használták a maguk javára a hazaiak.
De csapatunk nem adta föl, egyre másra építgettük a támadásokat, de sokra nem mentünk ezekkel, mert a mérkőzés eme periódusában a hazai csapat kisebb pankrációba kezdett, milyen meglepő, a játékvezetőnél nem igazán értek ezek lapokat. Kezdett feszülté válni a meccs! A hazai részről, hogy pontokat szerezhetnek, részünkről pedig, hogy ne sérüljön meg senki! Majd jött a 71. perc. Varga O lőtt kapura, lövése picit megpattan így a labda szabadon gurulhatott a kapu bal alsó sarkába. Sajnos a döntetlen után sem tudtunk újítani, pedig ekkorra már sokat voltunk a hazai térfélen, de veszélyt nem okoztunk. Egy alkalommal a Tereskének is akadt egy helyzet amit Pincze remek reflexel védett, majd a meccslabda következett! Bogdány eltolja a kapus mellett a labdát, de a kapus eltalálja a lábát, támadónk botorkálva, de tovább ment, majd egy méterre az alapvonaltól kapura lőtt, lövését viszont lefülelték a kapu torkában így elmaradt az újabb pataki gól.
A mai mérkőzésen csak az eredmény mondható reálisnak, Csapatunk megpróbált játszani, de semmi sem sikerült, a hazaiak meg meg sem próbálták, több volt részükről a szabálytalanság, mint a passz! Így viszont egyik csapat sem érdemelte meg a győzelmet! A játékvezetőt pedig ha nem a szereplési vágy hajtja, hanem a szabályok betartása, akkor talán a hangulat sem lett volna ennyire feszült! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.