Sportszerű mérkőzésen csapatunk hozta a kötelezőt

Egyházasdengeleg SE – Patak FC  0 : 3 ( 0 : 2 )
Játékvezető: Gecse Zoltán (Zsélyi Csaba, Homoki Gábor)

Egyházasdengeleg: Jessin – Gyurik B, Horváth Z (Mlinárcsek G 70’), Bacskai, Pete – Jakus, Szűcs, Pusztai (Hajdú N 46’), Jambrich Á (Mlinárcsek Z 70’) – Fűrész, Liptai.

Patak: Oláh R – Fábián L (Rengő R 64′), Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Kürtössy O, Németh L, Váró P (Faludi T 64′), Szabó Z (Sinkovics K 46′) – Bogdány Zs, Pásztor G.

Gólszerzők: Bogdány Zs (10′), Pásztor G (40′), Mócsány R (47′)

A legtávolabb lévő csapathoz látogattunk Egyházasdengelegre, ráadásul korai, délelőtti kezdéssel. Tizennégy fővel készült csapatunk a hazaiak tizenöten melegítettek. Két csapat, két véglet, a vendégek az előző körben érték el az ötvenedik győzelmüket, a hazaiak az elmúlt hat fordulóban pontot sem szereztek, sőt az utolsó négy fellépésükön gólt sem rúgtak.

Pásztor Gábor szerezte csapatunk második találatát, ma is nehezen tudták tartani őt.

Már az első percekben gólt szerezhettünk volna, majd hamarosan újabb helyzetek maradtak kihasználatlanul, mígnem a tizedik percben egy jobboldali támadást követően a középre lőtt labdából Bogdány szerzett vezetést. Nem alakult ki nagy iram, ennek ellenére szinte végig a hazai térfélen folyt a játék. Próbáltuk növelni az előnyünket, de rendre hiba csúszott a befejezéseknél, pedig bőven volt lehetőség a gólszerzésre, a hazai kaput szépen körbe lövöldöztük illetve fejelgettük. A félidő hajrájában Pásztor jó cselekkel játszotta tisztára magát és került ziccerbe, a kapuba tartó labdáját a menteni igyekvő védő már csak beljebb tudta segíteni. A szünet után gyors góllal indítottunk, balhátvédünk Mócsány tört sokadszorra előre, beverekedte magát a tizenhatoson belülre ahonnét már nem volt nehéz dolga elgurítani a tehetetlen kapus mellett a labdát. Magabiztosan vezettünk, nyugodtan játszottunk a győzelem nem forgott veszélyben, úgy meg pláne, hogy a hazai csapatnak az első helyzete a második félidő derekán volt, de Oláh résen volt és szép védéssel hárított! A második játékrészben is megvoltak a lehetőségek, talán több is mint az elsőben, de azok is kimaradtak, sőt három esetben ziccert is hibáztunk, de itt azért említsük meg a hazai csapat csereként beállt 56 éves kapusát, aki bravúrosan védett! Az eredmény végül már nem változott, így háromgólos győzelmet könyvelhettünk el. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

id. Berkes Balázs:Jó iramú sportszerű mérkőzést játszottunk a Patak csapatával. Dicséret illeti a játékosokat, hogy méltó ellenfelei tudtak lenni a listavezetőnek. Az első félidőben az ellenfelünk akarata érvényesült, a második félidőben már hiába játszottunk jól, nem tudtunk javítani az eredményen. Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat.

Bella Sándor: Sportszerű mérkőzésen magabiztos győzelmet szereztünk szimpatikus ellenfelünk ellen! Végig kézben tartottuk a mérkőzést, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, de passzív játékunknak köszönhetően ezekből csak hármat értékesítettünk. Sajnos ma kevesen álltak rendelkezésemre, de aki játszott, nem okozott csalódást. Nekem van ugyan egy kis hiányérzetem, de az orvosolható. A hazai csapatnak további sok sikert kívánok! (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.