Szakadó esőben háromgólos győzelem Ipolyszög ellen

Patak FC – Ipolyszög SE  3 : 0 ( 2 : 0 )
Játékvezető: Boda Viktor ( Dobsonyi László, Urbán Viktor Péter )

Patak: Pincze G ( Oláh R 46′ ) – Kürtössy O ( Rengő R 75′ ), Simó Zs, Csókási Cs ( Fábián L 56′ ), Mócsány R – Váró P ( Faludi T 75′ ), Várhegyi T – Oravecz R ( Horváth B 56′ ), Sinkovics K ( Szabó Z 60′ ), Németh L ( Varga O 56′ ) – Pásztor G

Ipolyszög: Selymes – Szemesi, Keresztes, Tóth Á, Maglódi – Papp, Vachó, Balla, Jakus – Kárdási, Takács.

Gólszerzők: Várhegyi T ( 9′ ), Németh L ( 12′ ), Varga O ( 89′ )

Sárgalap: Selymes R ( 60′ ), Takács G ( 64′ )

Ipolyszög csapatát láttuk vendégül, akik az eddig lejátszott mérkőzéseikből egy pontot szereztek és a tizenegyedik helyen állnak. Csapatunk eddig hibátlan a bajnokságban, így volt esély egy újabb győzelemre. A házigazdák tizennyolc, a vendégek csupán tizenegy fővel készültek a mérkőzésre.

Várhegyi Tamás szépségdíjas góllal szerzett vezetést Ipolyszög ellen.

Csapatunk esélyeshez méltón kezdte a meccset, azonnal kezébe ragadta az irányítást a láthatóan védekezésre berendezkedett Ipolyszög ellen. Szerencsére korán, már a 9. percben csapatkapitányunk Várhegyi találatával vezetést szereztünk, amit a 12. percben Németh növelni tudott így már megnyugtató előny birtokában nyugodtan szövögethettük a támadásainkat. Az ázott és a csúszós talaj ellenére nagyon fegyelmezett játékkal futballozott a csapat. A legtöbbet a földön járattuk a labdát, igaz a vizes talaj néha meg-meg tréfálta játékosainkat, de különösebb gondot nem okozott. A vendégek hősiesen védekeztek, néha egy-egy kontra támadással is próbálkoztak, egy ízben Pincze lábbal hárított! Az első félidőben volt néhány ígéretes lehetőség, akár el is dőlhetett volna a mérkőzés, de gólt nem sikerült már szerezni. Szünet után sem változott sok minden, mi támadtunk, Ipolyszög védekezett, gólt viszont nem tudtunk szerezni. Az utolsó percben aztán a csereként beállt Varga O egy könnyed mozdulattal emelt a vendégek kapujába és ezzel be is állította a végeredményt.
Az időjárás ma nem kedvezett egyik csapatnak sem, ennek ellenére csapatunk dinamikus játékkal megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: A mai győzelmünket játékosunknak, társunknak Bogdány Zsoltnak ajánljuk!

Takács Gergely:Tizenegyen érkeztünk meg a címvédő otthonába, más választásunk nem volt, minthogy betoljuk a „buszt” a kapunk elé. Ez a játékunk gyorsan megdőlt, miután a hazaiak egy nagyszerű átlövésből megszerezték a vezetést. Ezután próbáltunk támadni, de csak távoli lövésekig jutottunk. A fordulás utánjól védekeztünk, a hazaiak az utolsó percben állították csak be a végeredményt. A játékvezetővel nem szoktam foglalkozni, de most sajnos meg kell tennem, a spori azt sem tudta, milyen rendezvényen van, egy jó ítélete nem volt, az egyébként sportszerű mérkőzésen. Szerintem el kellene gondolkodnia a folytatásról, mert annak semmi értelme, hogy harminc-ötven ember szórakozását teszi tönkre hétvégenként. (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.