Szakadó esőben is töretlen a csapat lendülete

Kétbodony SE – Patak FC  0 : 6 ( 0 : 2 )
Játékvezető: Trubin Balázs (Urbán Viktor, Horváth Barbara)

Kétbodony: Rados – Németh, Szorcsik, Miklián, Nagy J – Nagy B (Melo 70’), Jele, Ódor, Tóth J (Bencsik 46’) – Valusz (Mészáros 77’), Kovács R.

Patak: Váró P – Kürtössy O (Szabó Z 74′), Csókási Cs, Mócsány R, Fábián L (Sinkovics K 51′) – Tóth A, Várhegyi T (Faludi T 85′), Paulicsek M, Németh L (Szabó L 67′) – Oravecz R, Huttyán A (Bogdány Zs 46′).

Góllövők: Oravecz R (8′, 44′, 66′), Bogdány Zs (56′), Sinkovics K (61′), Németh R (öngól 90′)

Sárgalap: Németh R (61′), Bencsik E (90′) ill: Sinkovics K (53′)

A Dejtár elleni siker után csapatunk vissza vette listavezető pozícióját, így a hátralévő három bajnoki mérkőzés alaposan felértékelődött! Továbbra is csak a gőzelem az elfogadható eredmény, ennek tudatában utazott el a csapat Kétbodonyba. Két kapus sérülése miatt mezőnyjátékos állt a gólvonal elé, de a többi sérültön kívül nem állhatott rendelkezésre Pásztor, Horváth és Dombi sem, Bogdány is a kispadon kapott helyet.
Tizenhat fővel érkeztünk Kétbodonyba, akik szintén tizenhat fővel készültek. A mérkőzés kezdetére szép csendben eleredt az eső. A pálya felázott és csúszós volt, ennek ellenére csapatunk nagy fegyelemmel játszotta végig a találkozót. Korán, már a 8. percben vezetést szereztünk Oravecz góljával egy formás támadás végén. Szervezetten futballozott a társaság, a hazai csapat nem talált fogást rajtunk.

Oravecz Roland nagyon érezte a játékot, Három gólja mellett egy gólpasszt is kiosztott!

Nem sikerült újabb gólt szereznünk, habár jó sok kísérletet tettünk ennek érdekében, de a mai meccsen hadilábon álltunk a leshelyzetekkel. Szinte minden támadásunk ez miatt hiúsult meg! Aztán a félidő utolsó percében Oravecz duplázni tudott, amivel már egy sokkal megnyugtatóbb helyzetbe került a csapat.
Szünet után pályára lépett Bogdány és ó tíz perc elteltével be is köszönt a ‘Bodonyi kapuba! Itt az addig két gólt jegyző Oravecz volt az előkészítő! A szintén néhány perccel korábban pályára lépő Sinkovics eresztett el egy jókora löketet mintegy harminc méterről, a kapusnak esélye sem volt a hárításra! Előbb Oravecz, aztán Németh L sem talált be a kapuba, de még nem múlt el a veszély, Németh adott középre, amit Oravecz fejelt a kapuba! A végére is maradt egy találat, igaz, azt a hazai játékos szerezte a saját kapujába, amikor a kapufáról kipattanó labdába rosszul ért bele.
A csúszós, nehéz talaj ellenére a két csapat a szokásos sportszerű mérkőzést játszott, csapatunk végig irányítani tudta a találkozót, a mérkőzés jelentős részében tetszetős futballt is bemutatva. A győzelem még ilyen arányban is teljesen megérdemelt, fontos pontokhoz jutva ezáltal! Köszönet lelkes szurkolóinknak is, akik ilyen rossz időben is elkísérték a csapatot és kiszurkolták az újabb győzelmet! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

 Bartyik Róbert:Megpróbáltuk, amit tudunk, most ennyit tudtunk. Gratulálok a Pataknak, megérdemelten nyertek még ilyen arányban is!

Bella Sándor: Kellemetlen áztatós esőben, csúszós pályán egy nagyon sportszerű mérkőzésen gyűjtöttük be a három bajnoki pontot ‘Bodonyi barátaink ellen. Mindkét kapusom sérülése miatt mezőnyjátékos állt a kapuba, így külön öröm számomra, hogy nem kaptunk gólt! Az első félidőben gyors vezetésünk után jobbára csak mezőnyben jeleskedtünk, stabilan tartottuk kézben a meccset. A szünet előtti újabb gól viszont már megnyugtató volt, a folytatásban a csúszós talaj ellenére valamivel nagyobb tempóra kapcsoltunk, ennek további találatok lettek az eredményei. Csapatom ma igazodni tudott a körülményekhez, a mérkőzés nagy részében kreatívan, tetszetősen és fegyelmezetten futballozott és rászolgált erre a győzelemre! Sportszerű házigazdánknak további sok sikert kívánok! (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.