Szép siker a veretlen Kétbodony ellen!

Kétbodony SE – Patak SE  0 : 4 ( 0 : 2 )
Játékvezető: Berta István ( Nyerges Krisztián )

Kétbodony: Péter N – Majoros, Filiczki, Tóth J ( Kovács G 58′ ), Szorcsik – Bencsik ( Nagy E 79′ ), Bartyik, Tomis, Németh – Kovács R, Rohácsi.

Patak: Pincze G – Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R, Kürtössy O – Várhegyi T – Csejk B, Bogdány Zs, Faludi T, Szabó L – Kollár B ( Szeneczei M 65′ )

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 24′, 89′ ), Faludi T ( 39′ ), Szabó L ( 74′ )

Sárgalap: Faludi T ( 50′ ), Szabó L ( 76′ ), Bogdány Zs ( 81′ )

Kiállítva: Tomis Zs ( 88′ )

Szabó László hajtós játékát egy góllal pecsételte meg!

A Tereske elleni sikert követően csupán a védelmünkben nem volt változás, a többi csapatrészünket alaposan fel kellett forgatni a mai összecsapásra. Mindössze tizenkét játékos készülődött az eddig még legyőzőre sem találó házigazdák ellen, de játékosainkat ez a csekély tény cseppet sem zavarta, a legnagyobb nyugalommal és jó kedvűen készülődtek, hogy aztán a lefújáskor még jobban lehessen örülni!
A mérkőzés első perceiben a hazai csapat próbálta tudtunkra adni, hogy ez után a mérkőzés után is veretlenek szeretnének maradni és gyors támadásokkal igyekezett helyzetbe kerülni. Bizony voltak ígéretesnek mondható kezdeményezéseik, de védelmünk mindig résen volt és időben tisztázni tudtak.
Aztán szép lassan felvette a csapat a saját ritmusát és innentől kezdve nem engedte, hogy ki zökkentsék belőle. Faludi szabadrúgását kiejtette a hazai kapus, amire Kollár érkezett, de hosszan vette át így oda lett a helyzet.
A 24. percben jártunk amikor Csejk kanyarított vissza egy labdát amit Bogdány fejelt a megdermedt kapus mellett a kapu jobb oldalába! Fontos találat volt, mert a csapat ugyan eddig is felszabadultan játszott, a gól még jobban meg nyugtatta őket. Darálós mérkőzés alakult ki, ahol mind két oldalon be-be csúszott néhány szabálytalanság, de durvaságba egyszer sem ment át!
A 39. percben közvetett szabadrúgáshoz jutottunk a kaputól mintegy 20-21 méterre. Bogdány gurította le a labdát amit Faludi lőtt kapura, a megpattanó labda az elmozduló kapust becsapva a jobb alsó sarokba landolt! A szünet előtti újabb találat már megnyugtatónak mondható, de a csapat nem bízta el magát.
A fordulást követően azért kellett pár perc míg elkapjuk a fonalat, de aztán rendezni tudtuk a sorokat. Kellett is, mert a hazai csapat nem adta fel, rá tett egy lapáttal…

Jogos az öröm! Az utolsó percben is gólt szereztünk, ráadásul kapus kirúgásból!

Több volt a szabálytalanság és a játékvezetői döntéseket se fogadták olykor kitörő örömmel a két csapat játékosai! A 72. percben Bogdány tört kapura, majd lövése kipattant a kapusról, amire Szeneczei érkezett és rúgta a kapuba a labdát! Sajnos a játékvezető tévesen lest ítélt! Két perc múlva szinte lemásoltuk az előbbi szituációt! Bogdány lövése ismét kijött a kapusról és az érkező Szabó L nagy erővel vágta a tehetetlen kapus mellett a csapat harmadik gólját a kapuba! Azért azt is említsük meg, hogy kapusunknak két esetben bizony bravúrral kellett védenie, hogy ne szerezzen gólt a hazai csapat! És ha már a bravúrnál tartunk, a 89. percben hálóőrünk gólpasszt adott! Hatalmas kirúgásával Bogdány lépett ki, majd egy igazítást követően higgadtan helyezett a kimozduló kapus mellett a kapu közepébe!
A mai nap több fontos emberét is nélkülözte csapatunk, ennek ellenére ismét jó focival rukkoltak elő! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.