Szoros meccsnek indult, gála lett a vége Honti fellépésünknek

Szondy SE Hont – Patak SE 0 : 5 ( 0 : 1 )
Játékvezető:Bera Balázs ( Pál Adrienn )

Hont: Brinyiczki – Vígh, Kovács P, Garazsi D, Makrai – Pásztor ( Vasas 70′ ), Pál L, Majer F, Bander – Oláh Á, Kupecz N

Patak: Pincze G – Szabó Z ( Mócsány R 46′ ), Simó Zs, Csókási Cs, Kürtössy O – Gál M ( Szabó L 38′ ), Molnár M ( Kutnyik T 70′ ), Várhegyi T ( Faludi T 85′ ), Varga O – Csabai L, Bogdány Zs

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 40′ ), Garazsi D ( öngól 53′ ), Csabai L ( 78′, 79′ ), Kutnyik T ( 83′ )

Sárgalap: Oláh Á ( 37′ ), Makrai Á ( 60′ ) ill: Mócsány R ( 80′ )

Újabb komoly erőpróba várt csapatunkra, a forduló előtt a harmadik helyen álló Hont ellen. Csupán két hiányzó volt csapatunknál, Fritz és Paulicsek személyében, Faludi pedig már a kispadon kapott helyet. A kezdő csapatunk csupán egy helyen tért el a Becskén győztes tizenegytől, Fritz helyén Szabó Z kezdett.
A mérkőzés egy perces gyász szünettel kezdődött támadónk Bogdány elhunyt nagymamája tiszteletére!
Már az ötödik percben helyzetbe került csapatunk, Gál futott el a jobb szélen, beadása elmegy a lábak alatt ami így Varga elé kerül, de ő csúnyán fölé durrantott. Még az első negyedórán belül jártunk a 13. percben amikor egy bedobás után lövő helyzetbe kerülnek a hazaiak, de Pincze G résen volt és a mezőnybe öklözte az életerős lövést! A hazaiak továbbra is igyekeztek és a 20. percben újabb nagy lehetőség maradt ki részükről! Bal oldali támadás után nehezen szabadul fel a kapunk, Pincze G két ízben is remekül véd!
Áttörhetetlennek bizonyult a hazai védelem, minden próbálkozásunkat megállították ezért csapatkapitányunk Várhegyi jó 28 méterről vállalkozott lövésre ami alig ment mellé, történt mind ez a 27. percben! A 38. percben egy kényszerű cserét kellett végrehajtani, mert Gál erős rúgást kapott a hasfalára, játékosunk pedig nem tudta tovább folytatni a mérkőzést, helyére Szabó L állt be!
Jó ellenfélnek bizonyult Hont, jól meg dolgoztatott minket, még a helyzeteik is nagyobbak voltak, mint a mieink, de kapusunk ma remek formában védett!
Öt perccel a félidő vége előtt Szabó Z indítja a jobb szélen felfutó Csabait aki egyből középre ad, Bogdány pedig állítás nélkül a bal alsó sarokba lő! A 43. percben óriási egyenlítési lehetőség maradt ki hazai részről! Egy bal oldali beadás után a középen érkező hazai támadó kapura pörgeti a labdát ami centikkel a kapufa mellett hagyja el a játékteret! De Hont nem adja fel, szabadrúgáshoz jutnak jobb oldalról a tizenhatos magasságából, a belőtt labdát egyből nagy erővel lőtték kapura, amit a parádés formában védő Pincze G nagy bravúrral védi! Mivel a hazaiak nem találtak a kapunkba, így előnnyel vonulhattunk pihenőre.
A szünetben újabb cserét hajtott végre a csapat, Szabó Z helyére Mócsány állt be. A folytatásban már nem kellett sokat várni az újabb gólra. Az 54. percben Molnár végez el szabadrúgást ami után Varga balról középre ad, de a menteni akaró Garazsi a saját kapujába lő, ÖNGÓL! Innentől viszont már futószalagon jöttek a helyzetek és persze a gólok! Egy perccel az öngólt követően Kürtössy viszi el a labdát védője mellett a jobb oldalon majd ad középre, Bogdány alig lő mellé!
A 70. percben újabb csere érkezett ami után a csapat szerkezete is át lett alakítva, Molnárt Kutnyik váltotta fel. 76. perc, Bogdány cselezget majd lövésre szánja el magát, a labda a kapufa tövét érintve hagyta el a pályát! Elérkeztünk a hajrához és öt perc alatt háromszor is betalált csapatunk! A 78. percben Bogdány remekül veszi észre a jobb oldalon futó Csabait, pontos passzát követően Csabai a kifutó kapus fölött parádés emeléssel küldi a kapuba! A következő percben ismét Csabai volt eredményes! Kutnyik jobbról adja be laposan a labdát középre és Csabai öt méterről lő a kapuba! És még nem volt vége! A 83. percben Csabai volt az előkészítő és Kutnyik a befejező miután „lemásolták” az előző gólt! A 85. percben kapitányunk is elhagyta a pályát, helyére Faludi állt, aki egy perccel később jó helyzetből alig lő kapu fölé!
Nehéz mérkőzésnek indult, de a második félidőben szerkezeti változáson átment csapatunk egy gálát varázsolt a végére! A hajrában szerzett három gól öt perc alatt is azt bizonyítja, hogy a csapat végig koncentrálva játszott ma is és ami még fontos, hogy eredményesen is! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.