Tamás napi gólszüret a pótolt mérkőzésen

Csitár SE – Patak SE 3 : 8 ( 2 : 4 )
Játékvezető: Tősér Dorián ( Horváth Sándor )

Csitár: Janusek – Tóth G ( Seidel 34′ ), Petrovszki, Széles ( Bangó 65′ ),Tótok – Ábrahám ( Bolyós 80′ ), Kovács I, Chikán, Mizser ( Baráz 75′ ) – Kovács A, Cepo.

Patak: Oláh R ( Pincze G 60′ ) – Kürtössy O ( Horváth B 60′ ), Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Krausz T, Faludi T ( Szabó L 46′ ), Paulicsek M, Majer F – Bogdány Zs, Németh L

Gólszerzők: Kovács A ( 41′ ), Chikán J ( 42′ ), Cepo D ( 86′ büntető ) ill: Faludi T ( 3′ ), Majer F ( 20′ ), Bogdány Zs ( 28′ ), Bogdány Zs ( 33′ ), Bogdány Zs ( 53′ ), Majer Zs ( 63′ ), Krausz T ( 73′ ), Majer F ( 79′ )

Sárgalap: Petrovszki I ( 52′ ) ill: Csókási Cs ( 69′ ), Majer F ( 82′ ), Németh L ( 87′ )

Az őszről elmaradt mérkőzést pótoltunk, ahol Csitár vendégeként léptünk pályára. Érdekesség, hogy a hazai csapatnak ez volt idén a negyedik tétmérkőzése, míg nekünk az első. Tizennégy játékossal érkezett a csapat Csitárba, ahol már a harmadik percben megszereztük a vezetést, miután Faludi értékesítette a Bogdány ellen elkövetett szabálytalanság után megítélt büntetőt. Az első félóra végére még az újonc Majer és Bogdány is feliratkozott a gólszerzők közé. Talán a magabiztos vezetés tudatában, de kezdett kissé ellaposodni a mérkőzés, amit tetézett Bogdány újabb találata amivel már úgy gondolhatta a csapat, hogy megvan a meccs! A hazaiak viszont nem így vélekedtek és egy perc leforgása alatt kétszer is mattolták védelmünket!

kapuban a csapat hetedik találata! Majer szögletét Krausz fejelte a kapuba!

 
a fordulást követően gyorsan le rendezhettük volna a mérkőzést, Németh buktatásáért ismét tizenegyeshez jutottunk, de Bogdány nem élt a lehetőséggel, lövését a hazai portás kivédte. De javára legyen írva, hogy szinte azonnal javított is gólfelelősünk és ezzel klasszikus mesterhármast szerzett! Kürtössy beadását igazítás nélkül lőtte a kapuba. A hátralévő több mint félóra is tartogatott gólokat bőven. A téli igazolásaink percei következtek. Előbb Majer lábbal, majd Krausz fejjel volt eredményes, míg csapatunk utolsó gólját ismét Majer szerezte, miután a kapufáról vissza hulló labdát testtel sodorta a kapuba. Ezzel újoncunk is három gólos lett első Pataki fellépésén! A végére maradt még egy hazai gól, mégpedig egy büntető után, miután Mócsány kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül.
A tervezett kezdőcsapatból négyen nem tudtak eljönni, ennek ellenére a pályán lévők egy percig sem hagytak kétséget afelől, hogy győztesen szeretnék elhagyni a pályát. Külön öröm, hogy Bogdány és Majer három-három gólig jutott.
Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Ferenc Gábor: Sajnos nagy a szakadék a csapaton belül. Bár tudtuk, hogy nem a Patakot kell megvernünk, de el kellett volna hinnünk, hogy tudunk egy szorosabb mérkőzést játszani. Ügyesek voltak a vendégek, minden elismerésünk a játékuk előtt, sokkal jobban akarták a dolgokat. Mi csak asszisztáltunk ezen a mérkőzésen. Próbáltunk felzárkózni, de sajnos a második félidőben ugyanazokat a hibákat hoztuk. Gyors szélsőjátékával teljesen szétdarálta a védelmünket az ellenfél.

Bella Sándor: Ahogy közeledtünk a hétvégéhez úgy fogytak a hadrafogható játékosaim. Végül sikerült tizennégy játékossal elindulnunk a mérkőzésre. Sportszerű meccs volt, csupán a játekvezető néhány ítelete borzolta fel a kedélyeket mindkét oldalon. A mérkőzést kézben tartva mindkét félidőben fölényben játszottunk és szereztünk fontos gólokat. Az első félidő végén eléggé elkalandoztunk, ekkor a hazaiak egy percen belül kétszer is betaláltak, de végül magabiztos győzelmet arattunk, ami a látottak alapján teljesen megérdemelt! Csitár csapatának további sok sikert kívánok! ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.