Túl a tizedik győzelmen

Patak SE – Keszeg SE  6 : 2 ( 3 : 1 )
Játékvezető: Varga Patrik Balázs ( Körmöczi Ádám )

Patak: Pincze G – Kürtössy O ( Varga O 62′ ), Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Csabai L, Paulicsek M ( Fritz I 28′ ), Szabó L – Molnár M, Bogdány Zs.

Keszeg: Rojkovics G – Rudolf J, Murcsik, Csetényi, Gyurina – Turcsán, Gyetván T ( Mezei 87′ ), Hekli, Karaba ( Pistyúr 69′ ) – Belencsák, Gombos

Gólszerzők: Várhegyi T ( 9′ ), Szabó L ( 11-es 42′ ), Bogdány Zs ( 44′, 84′ ), Karaba L ( ÖNGÓL 52′ ), Mócsány R ( 11-es 56′ ) ill: Gyurina B ( 22′ ), Gombos D ( 90′ )

Sárgalap: Hekli Gy ( 31′), Rudolf J ( 36′ ), Gyurina B ( 65′ )

A két héttel ezelőtti koncert alaposan megviselte a pályát ez már a csapatok bemelegítésekor látszott, nagyon nehéz talajjal volt dolguk mindkét csapat játékosainak. Mára kicsit szűkösebb keret állt rendelkezésre, de két cserelehetősége így is volt csapatunknak.
Hát nem esett egymásnak a két csapat a kezdő sípszót követően, elég langyos mederben indult a találkozó. Ahogy várható volt egy betömörülő védekezést választó ellenféllel kellett megküzdeni csapatunknak. Az is igaz ellenben, hogy ellenfelünk nem volt megilletődve, bátran játszott kontrákat.

Mócsány Roland fejel, a labda alig pár centivel megy el a kapu előtt.

A 9. percben vezetést szereztünk. Várhegyi 18 méterről csavart kapura, egy Keszegi védő lába előtt ( alatt ) elment a labda, ami így meglepte a kapust és a labda a bal alsó sarokba kötött ki! A korai gól után joggal várhattuk a folytatást, de a következő percekben mindent ki tudtunk hagyni. Aztán a 22. percben a vendégek rá koppintottak az orrunkra, kiegyenlítettek! Szögletrúgást végezhettek el a jobb oldalról, az élesen belőtt labdát a kapu torkából Gyurina fejelte a jobb felső sarokba! Lehetne mondani, hogy váratlan volt a Keszeg gólja, de határozottabbak voltak a védőinknél, így megérdemelték a gólt!
A gól igazából semmin nem változtatott, ők védekeztek, mi támadtunk és hagytunk ki újabb és újabb helyzeteket! A 28. percben kényszerű cserét kellett végre hajtani. Paulicsek egy ütközés után rosszul esett, megsérült a könyöke ( kifordult ) így ő nem folytathatta, helyére Fritz állt be. A félidő felére már világossá vált, hogy csapatunk mai teljesítménye az eredménytől függetlenül nem fogja megütni azt a szintet, amit az előző fordulókban nyújtott. És hogy gyengébb szereplésünk miatt idegeskedni se kelljen, még a szünet előtt ismét vezetést szereztünk.
A 42. percben Bogdányt egy csel után a földre vitték amiért tizenegyest ítélt a játékvezető, a letett labda mögé Szabó L állt és higgadtan lőtt a kapuba. Két perccel később újabb találatot ért el a csapat! A nagy kedvel futballozó Mócsány fut el a bal oldalon az alapvonalig, beadását Bogdány lövi a hálóba!
Két gólos előnnyel fordulva már kicsivel jobb volt a helyzetünk és igazából változtatásra sem volt oka a csapatnak, főleg úgy, hogy ahogy az első félidő elején, úgy a második elején is gólt szereztünk! Az 53. percben jártunk amikor a vendégek kapuja előtt ide-oda jár a labda, senki nem tudta rendesen eltalálni, végül a vendégek játékosáról Karabáról vánszorgott be a labda a kapuba, Öngól! Ez igazából egy kabaréba is beillő jelenet volt a Keszegi részről egy szerencsétlen befejezéssel.
Három perccel később Újabb büntetőhöz jutottunk, Kürtössy nagy lendülettel fordult be a tizenhatoson belülre, ahol csak szabálytalanul tudták megállítani, a tizenegyest Mócsány magabiztosan értékesítette!Ez után Átalakult a csapat szerkezete, Kürtössy helyére Varga O állt be így a 3-5-2 -es hadrendre álltunk át. Továbbra is alakítottunk ki helyzeteket, amik ki is maradtak, egészen a 84. percig amikor Bogdány ismét betalált és talán el is könyvelte mindenki, hogy ki is alakult ezzel a végeredmény. Hát tévedtek…
A 90. percben labdát vesztettünk a felező vonalnál amiből a vendégek kontrázni tudtak, majd a kapu elé belőtt labdából ha üggyel- bajjal is, de a kapunkba juttatták a labdát!
Ma csapnivaló játékot nyújtott a csapat, de a lényeg, hogy ismét nyert és már a tizedik győzelmet tudhatjuk magunk mögött! Ami lassan aggasztó lehet, hogy minden héten újabb sérülttel gyarapodik a maródiak listája. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.