Túl az első felkészülési mérkőzésen

Szécsény VSE – Patak SE 7 : 0 ( 2 : 0 )
Játékvezető: Ifj. Szakal T

Szécsény: Csampa – Velki, Molnár, Pityi, Farkas – Csuka, Bene, Rónai – Kovács, Szabó B, Csizmadia
Csere: Szerémi D, Kómár, Szekeres

Patak: Oláh R – Kürtössy O, Simó Zs, Mócsány R, Majer F – Várhegyi T, Krausz T – Szabó L ( Szekeres L ), Faludi T ( Szabó L ), Németh L ( Bogdány Zs ) – Bogdány Zs ( Faludi T )

Gólszerzők: Szabó B ( 2 ), Csizmadia ( 2 ), Kovács S ( 2 ), Rónai

Két héttel a tervezettől korábban kezdtük meg felkészülésünket, ellenfelünk a megye egyes Szécsény csapata volt. A mérkőzés során látható volt, hogy ellenfelünk minden téren előttünk jár a felkészülésben, hiszen mi most voltunk először együtt az utolsó bajnokink óta, ők viszont heti több edzéssel és már a harmadik felkészülési mérkőzéssel a hátuk mögött fogadtak minket. A második félidő derekára láthatóan elfáradt a csapat és az utolsó negyedórában már csak tíz fő volt a pályán Németh és Majer kisebb sérülése miatt. A Szécsény viszont végig frissen mozgott és a hajrában több gólt is szerezve alakította ki a végeredményt. Jól jött a mérkőzés és örülünk, hogy végre ismét pályán lehettünk. Remélhetőleg a folytatásban már több játékosunkra is számíthatunk.

Kelecsényi Gábor: Köszönjük Patak csapatának a mérkőzést. Több játékos tudott pihenni kisebb sérülés miatt. Amit akartam, azt sikerült gyakorolni. Gratulálok Szabó Balázs ( 16 ) duplájához első felnőtt meccsén és Csizmadia Róbert ( 19 ) első felnőtt góljaihoz.

Bella Sándor: A felkészülésben jóval előrébb tartó így minden tekintetben jobb és gyorsabb volt a Szécsény. Sajnos az előzetes ígéretek ellenére csak tizenketten voltunk és ameddig erővel bírtuk, addig elfogadhatóan mozogtak a fiúk, kezdésnek…
A frissítések hiányában és két kisebb sérülés miatt az utolsó negyedórára már csak tízen maradtunk két kapussal a pályán és ekkorra már tetszés szerint szerezte ellenfelünk a gólokat. Mi a tervezettnél korábban kezdtünk, de örülök, hogy elvállaltuk Szécsényi barátaink felkérését.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.