Új időszámítás: Első lépések

Patak SE – Borsosberény  2 : 5 ( 1 : 4 )

I. félidő: Pincze G – Mák Cs, Gál M, Simó Zs, Nagy Á – Sándor L ( Deme A ), Várhegyi T, Faludi T, Szabó P ( Bojtos G ) – Kollár B, Bogdány Zs

II. félidő: Pincze G – Balla G, Gál M, Pincze D, Simó Zs ( Nagy Á ) – Csejk B, Várhegyi T ( Kollár B ), Sándor B, Szabó P ( Bojtos G ) – Deme A, Bogdány Zs ( Sándor L )

Borsosberény: Zilahy – Bangó A, Majer F, Jardek, Kovács P – Finta, Kelemen, Cseresznyés, Rehor – Prétor, Muszta

Játszott még: Oláh J, Oláh P, Virág D, Garai

Gólszerzők: Sándor L ( 24′ ), Deme A ( 48′ ) ill: Prétor ( 2 ), Kelemen, Muszta, Cseresznyés

A héten történt óriási sokkból még mindig nem felocsúdva, a mai edző mérkőzésre nem kevesebb, mint tizenhét játékos jelent meg! A megmaradt nyolc játékosunk ( Pincze G, Pincze D, Gál M, Simó Zs, Ánik G, Várhegyi T, Pap Á, Bogdány Zs ) közül ma hatan tudták vállalni a meccset. Régi új játékosok is feltűntek, valamint teljesen új arcokat is felfedezhettek a keretben!
A mai mérkőzés eredményébe ne is menjünk bele, hiszen felesleges lenne, mert számunkra ez most arra volt jó, hogy megismerkedjünk egymással. Ami biztos, hogy amennyiben el tud indulni csapatunk és az első félévet túléli, akkor ez idő alatt óriási munka várna ránk, amihez majd bizony a biztatás is jól jönne! Az első benyomás, futballozni akaró, elszánt, de egyenlőre minden elképzelés nélküli, ötlettelen és lassú a társaság. Hétfőn még a megyei II. osztályba dobogóra esélyes keret volt kialakítva és a véglegesítésre várva, hogy aztán szombatra a béka bizonyos testrésze alá kerülve kezdjünk valamilyen építkezésbe! Na ezt szárnyalja túl valaki! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.