Újabb értékes győzelem

Patak SE – Bernecebaráti-Kemence 4 : 0 ( 3 : 0 )
Játékvezető: Urbán Viktor

Patak: Pincze G ( Oláh R 46′ ) – Fritz I, Simó Zs, Csókási Cs, Kürtössy O ( Szabó Z 63′ ) – Oravecz R, Várhegyi T, Németh L, Horváth B ( Szabó L 63′ ) – Bogdány Zs, Majer F ( Faludi T 63′ )

Bernecebaráti: Marót A – Forgács, Tóth M, Fabi ( Gulis 72’ ), Szabadkai – Huzián, Gáspár F, Busai Bogdán ( Marót Z 71’ ), Imre F – Busai Bence, Dombi.

Gólszerzők: Oravecz R ( 16′ ), Németh L ( 21′ ), Oravecz R ( 34′ ), Oravecz R ( 90′ )

Sárgalap: Bogdány Zs ill: Forgács L ( 32′ )

Kiállítva: Busai B ( 74′ )

A bajnokság hatodik helyezettje látogatott hozzánk. A Bernecebaráti nagy változásokon ment keresztül a télen, igazából már érmes reményei nincsenek, ennek ellenére nem vehettük félvállról soros ellenfelünket. Mócsány, Paulicsek, Huttyán, Krausz és Szekeres játékát kellett ma nélkülöznünk, de vendégeinknél is akadt egy-két hiányzó.

Oravecz Roland ezen a hétvégén is háromszor köszönt be az ellenfél kapujába!

A kellemetlen esős idő csapatunk játékára is kihatott egy kicsit, a korábban megszokott ritmusos játéktól ma tompább volt a társaság. A vendégek azonnal belevetették magukat a mérkőzésbe, de lelkesedésük komoly helyzetet nem eredményezett. A 16. percben szereztük meg a vezetést egy lesgyanús szituációból, majd öt perccel később Németh bombagólja minden kétséget eloszlatott afelől, hogy a mai meccset ki szeretné jobban behúzni! A mezőnyben átlagosnak mondható küzdelem folyt, helyzet igazából csak előttünk adódott, de ma kevesebb sikerrel…
A 34. percben aztán Oravecz közelről, éles szögből talált a kapuba majd a hátralévő időben már nem is történt más, így magabiztos háromgólos előnnyel vonultunk pihenőre. A szünet után szinte változatlanul az történt, mint az első félidőben, kisebb-nagyobb helyzetek előttünk, mezőnyjáték, sok párharc, de a gól  csak nem akart összejönni. A 74. percben egy fölösleges szabálytalanság után a második sárgával a vendégek támadójának Busai Bencének véget ért a mérkőzés. Magabiztosan tartotta kézben a meccset a csapat, de a helyzetek ellenére gól csak a 90. percben született, miután Oravecz higgadtan lőtt a kapuba!
Ma ugyan nem kápráztatta el a csapat a szurkolókat, de még így is egyértelművé tette, hogy itthon marad a három pont. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: Ma kicsit tompán, kicsit fáradtan játszottunk, de ugyanolyan győzni akarással, mint a korábbi meccseinken, a csapat ezt tudatosította is ellenfelében. A helyzetek alapján szerezhettünk volna több gólt is, de így is megérdemelten nyertünk. Sportszerű mérkőzés volt, további sok sikert a ’bernecei csapatnak!

Esztergomi Zsigmond: Bizakodás és jó hangulat volt az öltözőben. Az előző heti taktikát terveztük, némi posztcserével. Az első gólig többet volt nálunk a labda és fegyelmezetten játszott a csapat. Sajnos egy hibából jött a gól. A szemfüles pataki csatárok nem kegyelmeztek a második bizonytalanságnál sem. A harmadik azt hiszem, nem a mi hibánk volt, szerintem partjelző nélkül egy ilyen iramú meccset egy főnek nehéz vezetni! A második félidőben mindent megpróbáltunk, de gólt lőnünk nem sikerült. A hajrában már sok volt a hiba, szépítés helyett jött a válasz. Küzdelemből jól vizsgáztak a fiúk mindkét oldalon. Gratulálok! ( Nógrádifudball Honlap )

 

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.