Újabb győzelmünkkel és a rivális vereségével tizenkét pontra nőtt az előny a bajnokságban

Egyházasdengeleg SE – Patak FC  0 : 4 ( 0 : 1 )
Játékvezető: Kiss Zsolt ( Menczel József )

Egyházasdengeleg: Jessin – ifj. Berkes, Báthy A, Pete, Szűcs – Gyurik, Szarvas ( Liptai 60’ ), Pusztai, Jakus – Gyetvai, Bacskai.

Patak: Oláh R – Kürtössy O, Simó Zs ( Szabó Z  68′ ), Csókási Cs, Mócsány R – Krausz T ( Oravecz R 60′ ), Paulicsek M, Várhegyi T ( Horváth B 68′ ), Varga O ( Németh L 60′ ) – Bogdány Zs, Pásztor G.

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 13′, 53′, 75′, 77′ )

A sok helyzet közül az egyik, Mócsány Roland fejese után sajnos nem lett gól.

Jó messzire kellett kirándulni csapatunknak a huszonegyedik fordulóban, hogy egy újabb siker esetén megerősíthesse vezető pozícióját a tabella élén. Aztán a meccs kezdésére már mindenki tudta, hogy botlott a rivális Érsekvadkert II., így egy pataki győzelemmel már tetemes előnyre tehet szert a csapat! Jó kerettel érkeztünk Egyházasdengelegre azzal a céllal, hogy be gyűjtsük a bajnoki pontokat. A kezdő sípszót követően azonnal a kezébe ragadta a csapat az irányítást, fegyelmezett játékkal, tiszta, egyszerű futballal próbálta feltörni a hazaiak sokszor kilenc emberrel védekező falát. Az első negyedóra előtt a jó formában lévő Bogdány fejesével szereztünk vezetést! A hazaiaknál alig volt a labda, igazából helyzetbe sem kerültek, mert ma ismét jól működtek a csapatrészek, jól ki segítették egymást a középpályások és a védők. A kitartóan és fegyelmezetten védekező hazaiak ellen, még így is több helyzetet tudtunk kialakítani, de csak egy kapufáig jutottunk Pásztor révén a 26. percben. Nem esett több gól az első félidőben, így az egy gólos előnnyel vonulhattunk a szünetre.
Négy elszánt futballista várt a bevetésre, de a folytatásra még nem volt frissítés. Bogdány újabb gólja a második játékrészben is gyorsan jött, így jöhetett a változtatás is. Rövid időn belül mind a négy cserelehetőséget kihasználta csapatunk, ezáltal kicsit más lett a taktika is amivel sikerült meglepni a hazai csapatot és újabb gólokat szerezni. A hajrában a mai mérkőzés gólfelelőse Bogdány egy újabb fejessel szerezte meg a harmadik találatot, majd két perccel később ismét eredményes volt, ezzel viszont be is állította a végeredményt! Támadónk az öt meccses eltiltását követően négy találkozón tizenhárom gólt szerzett!
Csapatunk megérdemelt győzelmet aratott egy nagyon sportszerű mérkőzésen és szépen halad céljai megvalósítása felé! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

id. Berkes Balázs: Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz ez a mérkőzés. Úgy érzem, méltó ellenfelei voltunk ellenfelünknek ezen a sportszerű találkozón. Elkerülhető gólokat kaptunk és ezért lett ilyen arányú a vereségünk. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a küzdőszellemhez, de sajnos ma ennyire futotta. Remélem, az elmúlt hetek teljesítménye önbizalmat ad a játékosoknak a további meccsekre.

Bella Sándor: Egy kifejezetten élvezetes mérkőzést játszottunk, ahol nagy fölényben tudtunk játszani, helyzeteket kialakítani még úgy is, hogy ellenfelünk a mérkőzés nagy részében nyolc-kilenc játékossal is védekezett. Csapatom ma is rendkívül fegyelmezetten be tartotta azokat, amiket az öltözőben megbeszéltünk. Tudtuk, hogy védekező csapathoz megyünk, ezért egy kis csavart tettünk a mai taktikánkba, ami be jött, így magabiztosan szereztük meg a három pontot az amúgy nagyon sportszerűen futballozó, szimpatikus ’dengelegi csapattól! Büszke vagyok játékosaimra, mert mérkőzések óta jól látható az a játékfegyelem a mérkőzéseken, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy elérjük céljainkat! Az Egyházasdengeleg csapatának nagyon köszönjük a kedvességüket, és további sok sikert kívánunk nekik! ( nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.