Vereség a tavaszi rajton!

Szent Imre DSE – Patak SE  2 : 0 ( 1 : 0 )
Játékvezető:Balázs Zoltán ( Szemesi Zsolt, Babcsán Zsolt )

Szent Imre DSE: Oláh R. – Bilák, Riczi E., Cseman (Márkus, 89.), Lőrik – Szekeres, Molnár (88.), Szenográdi (Gulyás, 83.), Ódor – Kovács Á. Csábi (Szabó G., 75.)

Patak: Pincze G – Simó Zs, Gál M, Pincze D, Kürtössy O – Ánik G, Varga B, Németh L, Fábián L – Oravecz R, Ujvári J ( Bella S 55′ )

Sárgalap: Cseman G ( 80′ )

Gólszerzők: Szenográdi Attila ( 33′ ), Kovács Ákos ( 47′ )

Szombati játéknap lévén foghíjas csapattal, mindössze tizenegy hadra fogható játékossal készültünk arra, hogy a tavaszi nyitányon eredményesen kezdjünk. Hat labdarúgónk hiányzott a mai találkozón, és hogy ez mennyire így volt már a harmincadik percre komoly sérülésekkel elveszítettük mindkét támadónkat! Oravecz már a negyedik perc tájékán megkapta azt a csomagot, ami után még vissza tért ugyan a pályára, de már a játékhoz hozzá tenni nem tudott! Súlyosnak tűnő sérülése után a második játékrész hajrájában el kellett hagynia a játékteret.
Ujvári sem járt jobban, sőt… Másik támadónk is hátulról kapta a csomagot, ami után folytatni ő sem tudta a játékot!

Fábián László lendülete sem tudott ma segíteni bajba jutott csapatunkon

Csatárunk a balassagyarmati sürgősségi osztályon fejezte be a mérkőzést!
Nos ezek után a mérkőzésről. Sokáig csak a mezőnyben méregették egymást a felek, majd Németh került helyzetbe, de lapos lövését remek reflex mozdulattal ütötte a mezőnybe a hazai kapus! A házigazdák válasza sem késett, itt a mi kapusunk volt résen! Majd jött a 33. perc. Jobb oldalról a rövidre belőtt labdát Szenográdi senkitől sem zavartatva fejelte a kapunkba. A gól kissé megzavarta a mieinket, mert hátrányba kerültünk és támadóink elvesztése miatt nem sok remény maradt az újításra!
A szünet után gyors góllal növelték előnyüket a hazaiak. Hát, bealudtunk rendesen, maradjunk annyiban!
A csapat becsületére legyen mondva, küzdöttek a szépítésért, pedig szinte lehetetlennek tűnt az adott helyzetünkben. Sajnos a mai nem az első ilyen számunkra, ősszel kisértetiesen hasonló szituációba kerültünk őrhalomba, és bizony az is egy szombati játéknap volt!
A mai mérkőzés után részünkről nincs mit értékelni, a vereségtől is sokkal fájóbb, két súlyos sérültünk állapota!
A folytatásban igyekszünk az őszihez hasonló eredményes játékot nyújtani! Hajrá Patak!

Riczi Egon: Fegyelmezett, taktikus játékunknak és két csatárunk helyzetkihasználásának köszönhetően értékes győzelmet arattunk.

Bella Sándor: Tizenegy játékossal érkeztünk meg Balassagyarmatra azzal az elhatározással, hogy tavaszi első fellépésünkön eredményesek legyünk, önbizalmat szerezve a folytatáshoz. Sajnos ebből semmi sem valósulhatott meg, mert alig fél óra játék után mindkét támadónkat súlyos sérülések után elveszítettük! Mindketten a kórházban kötöttek ki! Még az első félidőben volt egy harmadik sérültünk is, de ő összeszorított fogakkal végigjátszotta a mérkőzést! Vasárnapra viszont az ő lába sem mutatott túl jól. Részünkről értékelni ezt a meccset nincs értelme, bármilyen vereségnél is fontosabb játékosaim épsége! Nagy kérdés, hogy vajon mennyi időre dőltek ki, hány hét után léphetnek majd újra pályára? Gratulálok a Szent Imre győzelméhez, sérült játékosaimnak pedig mielőbbi felépülést kívánok! ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.