22. forduló: Nem érdemeltünk vereséget Nógrádsápon!

Nógrádsáp – Patak SE  3 : 2  ( 2 : 0 )
Játékvezető:Bakos Tamás ( Gecse Zoltán, Bacsa Gyula )

Nógrádsáp: Paróczi – Bach (Hrkaj, 60.), Váró, Gali, Moravetz – Csapó, Dávid L. (Havjár Z., 60.), ifj. Jele, Jávor (Havjár F., 90.) – Terman R. (Hámori M., 80.), Hámori B. (Szilfai, 90.)

Patak: Simó Zs – Ánik G, Paulicsek M, Fábián L, Kürtössy O – Várhegyi T ( Bella S 23′ ) – Oravecz R, Németh L, Varga F, Pap Á – Bogdány Zs

Gólszerzők: Terman R ( 18′, 27′-tizenegyesből ), Váró P ( 52′ ) ill: Pap Á ( 58′ ), Oravecz R ( 60′ )

Sárgalap: Havjár Z ( 68′ ), Jele T ( 74′ ), Váró P ( 75′ ), Csapó K ( 86′ ), Hámori B ( 87′ ) ill: Simó Zs ( 26′ ), Fábián L ( 50′ ), Németh L ( 84′ )

Kiállítva: Bogdány Zs ( 71′ )

Nem a legjobb előjelekkel készültünk az otthonában igen masszív játékot nyújtó Nógrádsáp ellen. Tizenegy játékossal, a középhátvéddel a kapuba, egy sérült jobb hátvéddel és az edzővel a kispadon veselkedtünk neki a mérkőzés előtt bizony még lehetetlennek tűnő feladatnak! Aztán ahogy elkezdődött a mérkőzés nem nagyon látszott a játék képén, hogy reménytelen volna a pont, vagy pontok szerzése. És alig több, mint negyedóra múlva elkezdődött… Várhegyi megsérült, ápolásra a kispadhoz ment így kiesett a játékból, és persze ilyenkor ahogy lenni szokott az ő helyéről a hazaiak támadója eleresztett egy lövést, ami a kapunk jobb alsó sarkában talált utat! Nem volt elég, hogy hátrányba kerültünk, még egy kényszerű cserét is végre kellett hajtani, sajnos Várhegyi nem folytathatta tovább! A hazai csapat kilenc perccel később növelte előnyét büntetőből! Ezt a gólt bizony elkerülhettük volna!

A három kapott gól ellenére a kapusunkat helyettesítő Simó Zsolt több szép védést is bemutatott!

Közben azért csapatunknak is voltak ígéretes lehetőségei, már amennyiben minden alkalommal nem állították volna meg lesen ezeket a támadásokat! Bizony néhány ilyen ítélet a mieinket alaposan felbosszantotta és meglehetősen sok volt a reklamálás a részünkről. A szünet számunkra jókor jött, viszont majdnem tíz emberrel folytattuk, mert Ánik bedagadt térde nem festett túl jól! Szerencsére vállalta a további játékot, bízva abban, hogy vissza jöhetünk a mérkőzésbe.
Egy túl könnyen befújt szabadrúgást rúghattak a hazaiak tizenhat méterről amit a sorfal mellett a bal felső sarokba lőttek az 52. percben. Ez az a pont, amikor a vesztésre álló csapat általában feladja, de mi becsületből futballozva még nem adtuk fel! És milyen jól tettük! Hat perccel később Pap Ákos futtából lőtt szép gólt, majd két perc múlva Oravecz Roland is betalált! Azért azt jó tudni, hogy ebben az időszakban paprikás volt a hangulat, több szabálytalanság is volt mindkét részről, ráadásul furcsa játékvezetői ítéletek is borzolták a kedélyeket! Egy ilyen után került támadónk Bogdány Zsolt a kiállítás sorsára, tegyük rögtön hozzá, sajnos teljesen megérdemelten. Az utolsó húsz percre tizen maradtunk a pályán, bár ha azt vesszük, hogy ebben a tízben ott volt egy „nyugdíjas edző” és egy „rokkant” jobbhátvéd, máris más képet fest, hogy így is a miénk volt ez a húsz perc! Nagy erőkkel támadtunk, támadásainkat szabálytalansággal illetve bírói ítéletekkel akadályozták meg legtöbbször. Egy középről a kapu felé lőtt labdára két hazai játékos mozdult, majd össze ütköztek. A labdára Oravecz csapott le, majd a kapuba lőtt! Mindenki meglepetésére a játékvezető les miatt érvénytelenítette a szerintünk szabályos találatot! A mérkőzést végül a hazaiak nyerték, de mi ma délután nem érdemeltünk vereséget! Minden játékos megérdemli a dicséretet, de hárman mindenképpen! A Paulicsek, Fábián, Kürtössy trió ma nagyot futballoztak! Külön is meg kell említeni Ánik hozzáállását, mert egy ilyen sérült térddel tíz percet sem lehet játszani, nemhogy kilencvenet! Hajrá Patak!

id. Jele Tibor: – Először is, gratulálok a győri lányoknak, hogy megnyerték a BL-t. Rátérvén a meccsünkre, az első félidőben helyenként jól játszva vezettünk kettő-nullra, majd a második játékrészben, Váró Peti ritkán látható bombagóljával már három volt az eredményjelzőn, ami után elhittük, hogy megnyerték a mérkőzést, de a vendégek két perc alatt kettőt lőttek, és így picikét szorossá tették a találkozót. Az utolsó húsz percben egy nagy fostalicska volt az egész, de azért összességében megérdemeltük a három pontot.

Bella Sándor: A mai mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget, mondom ezt úgy, hogy a hazai csapat már három-nullára is vezetett! Kevesen voltunk és volt két sérültünk, ráadásul a játékvezető ítéletei sem nekünk kedveztek. A kiállítás utáni utolsó húsz perc pedig egyértelműen a miénk volt, aminek növeli az értékét, hogy a tíz fővel játszó csapatomban az egyik én voltam, a másik pedig a sérült jobbhátvédünk! Még egyenlíteni is sikerült, de les miatt érvénytelenítették a találatot! Tisztelem játékosaimat, mert a mai, számunkra minden téren kedvezőtlenül alakuló mérkőzésen becsületből játszottak! Emelt fővel hagyhatták el a pályát! Paprikás volt a hangulat, de a lefújás után baráti kézfogásokkal köszöntük meg egymásnak a meccset! Gratulálok a Nógrádsáp csapatának és további sok sikert kívánok nekik! ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.