U-19: Bejött az ötös…

Nógrádsáp – Patak SE  1 : 5  ( 0 : 2 )
Játékvezető: Gecse Z ( Bacsa Gy )

Patak: Barna B – Balla M, Vajzer M, Szabó R, Bella M – Szaniszló M, Gilyen M, Révész R, Baranyi R ( Pajor K 76′ ) – Beluczki T, Kürtössy K

Gólszerzők: Kürtössy K ( 8′ ), Szaniszló M ( 40′ ), Beluczki T ( 52′, 66′ ), Révész R ( 85′ )

Sárgalap: Kürtössy K ( 43′ )

Gilyen Márton ma gólt nem szerzett, de mind az öt gólban közrejátszott!

Több játékosát is nélkülöznie kellett ifjúsági csapatunknak, köztük öt alapemberét a Nógrádsáp elleni mérkőzésen! Szerencsére az elmúlt hetek sikerei felvillanyozták fiataljainkat így megfelelő önbizalommal készülhettek a láthatóan nagyobb kerettel rendelkező hazaiak ellen. A legnagyobb változás a középpályán, valamint a támadósorban volt fellelhető, de a csapatot nem zavarta meg ez a kisebb átalakítás és hamar, már a nyolcadik percben Kürtössy K révén előnyhöz jutottunk. Játékunk egyre felszabadultabb lett és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de a befejezés sokszor katasztrofálisra sikerült! Öt perccel a félidő vége előtt Szaniszló volt eredményes és így már nyugodtabban mehettünk a szünetre.
A folytatásban, akár az elején, most is gyorsan gólt szereztünk! Az 52. percben Beluczki volt eredményes, majd a 66. percben duplázott és ezzel a mérkőzés is el dőlt! A 81. percben ugyan szereztek egy gólt a hazaiak, de ez csupán kozmetikázás volt, mert négy perc múlva Révész állította a be a végeredményt!
Fiataljaink ismét öt gólt szerezve, magabiztosan szerezték meg a három pontot a korábbi évekhez képest sokkal jobb Nógrádsáp ellen! Amennyiben bátrabb támadójátékunk lenne, valamint pontosabbak lennénk a befejezéseknél, jóval több gólt szerezhetnénk! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.