23. forduló: Szánalmas teljesítmény!

Patak SE – Szendehely FC  0 : 2  ( 0 : 0 )
Játékvezető: Urbán Viktor ( Kiss Tamás )

Patak: Pincze G – Kürtössy O, Simó Zs, Pincze D, Fábián L – Oravecz R, Varga F, Varga B, Pap Á – Huttyán A, Németh L

Szendehely: Gáspár R. – Porvay, Márkus, Rottenbacher, Genzelman – Tóth J., Bagyal, Földvári, Veisz – Mácza, Fidel

Gólszerzők: Genzelman L ( 57′ ), Mácza A ( 76′ )

Sárgalap: Huttyán A ( 37′ ) ill: Genzelman L ( 69′ )

Erről a mérkőzésről indulatok nélkül bármit is megfogalmazni úgy, hogy a büszkeségtől kicsattanó „futballistáink” meg ne sértődjenek, lehetetlen!

Bella Sándor: Ezt a szép sportot tisztelet és alázat nélkül nem lehet játszani! Nem elég csak a mezt kivinni a pályára, azt a kilencven percet tartalommal is meg kell tölteni! Egy jó csapat, akármilyen rosszul játszik is, ha betartja az utasításokat, egy döntetlenre jónak kell lennie! Ma a futás, az agresszivitás nem lehet képzettség kérdése! Minden tiszteletem az ezer sebből vérző Szendehelyé, mert ifistákkal a keretben, kapus nélkül, tizenegyen és még ki tudja milyen más problémákkal küzdve eljöttek és becsületből lejátszották a mérkőzést úgy, hogy talán nem volt közöttük ember, aki esélyt adott volna maguknak! A mieinknek pedig, jó napot! Azt a két-három játékosomat sajnálom, akik mindig, minden körülmények között játszani szeretnének, de ma erősebbnek bizonyult a sötétebbik oldalunk! A csapat ma szégyent hozott az egyesületre, saját magukra! Én szégyenlem magam emiatt! Más valaki…?

Koczka László: – Nagy örömünkre szolgál, hogy a csapat taktikailag fegyelmezetten, éretten és nagy lelkesedéssel, akarással játszott a mai napon. Ennek meg is lett az eredménye, a szép győzelem. Csak gratulálni tudok minden játékosomnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményéhez. A pataki csapatnak kívánom, hogy mielőbb rendezzék soraikat, hiszen jóval jobb játékerőt képviselnek, mint ezen a napon nyújtottak, további sok sikert kívánok nekik. ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.