A harmadik pótolt mérkőzésünkön esélyeshez méltó győzelmet szereztünk

Patak SE – Rétság VSE  5 : 1 ( 1 : 1 )
Játékvezető: Kovács Máté

Patak: Oláh R – Fritz I, Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Horváth B ( Szabó Z 60′ ), Várhegyi T ( Faludi T 72′ ), Krausz T, Kürtössy O – Oravecz R, Majer F

Rétság: Ruzsa – Fábián, Monostori, Benkocs, Rózsa ( Dezső T 73’ ) – Bajzek, Durján ( Lakatos 69’ ), Havay B, Pintér ( Hekli 75’ ), Homolya E, Molnár M ( Maglódi 46’ )

Gólszerzők: Oravecz R ( 17′, 86′ ), Kürtössy O ( 48′ ), Mócsány R ( büntető 60′ ), Krausz T ( 66′ ) ill: Havay B ( 44′ )

Sárgalap: Benkocs B ( 63′ )

A 19. fordulóból elhalasztott mérkőzésre készültünk a Rétság együttese ellen nagyon nagy melegben. Tizenhárom játékos állt készen a mai meccsre arra készülve, hogy ismét győzelemmel örvendeztessék meg a szurkolókat. A mérkőzés az első perctől kezdve sportszerűen zajlott, iramról nyilván a nagy hőség miatt nem nagyon beszélhettünk, de egyértelmű volt a csapatunk fölénye. Egy szemfüles meglátásnak és jó helyzetfelismerésnek köszönhetően Oravecz szerzett vezetést a 17. percben, de a várt folytatás elmaradt. A félidő utolsó percében szabadrúgást végezhettek el a vendégek. A labda a sorfalon megpattant és az így könnyedén jutott a kapunkba! A középkezdést követően a játékvezető le is fújta az első félidőt!

Kürtössy Ottó hasznosan játszott és lőtt egy igen szép gólt is!

Ha az ellenfél a félidő végén szerez gólt, akkor mi a második legelején! A 48. percben Várhegyi jobbról végzett el szabadrúgást, a labda lepattant és az érkező Kürtössy igazítás nélkül jobb külsővel nagy erővel lőtt a rétsági kapu jobb sarkába! Egy óra játékot követően újabb találatnak örülhettünk, Mócsány büntetőből növelte az előnyt, majd Majer – Krausz hozta össze az újabb pataki gólt, utóbbi higgadtan belsőzte be a labdát a tehetetlen kapus mellett. A végére is tartogatott a csapat még egy gólt! a csereként pályára lépő Faludi remekül tálalt Oravecz elé, akinek már nem volt nehéz dolga a kapuba lőni!
Egy sportszerű mérkőzésen a vendégcsapat előtt is akadt néhány lehetőség, de ma a mieink jobban éltek kevéske helyzetével, mint a vendégek, így megérdemelt győzelmet szereztünk! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: A bajnokság vége felé elfogy a csapat és az erő is, láthatóan elfáradtak a játékosaim. A fiúk igyekeztek betartani mindazokat, amiket átbeszéltünk, azért a nagy meleg sokat kivett mindkét csapat játékosaiból. Csapatom végig fegyelmezetten futballozott és megérdemelten győzött az egyébként igen sportszerű mérkőzésen!

Havay Zoltán: – Sportszerű mérkőzésen, megérdemelt hazai győzelem született. Jó játékvezetés mellett, nem játszottunk rosszul, a helyzeteink is megvoltak. Gratulálok a Pataknak a bajnoki címhez! Hajrá Rétság! ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.