Véget ért a bajnokság, a pályán elért eredmények alapján a Patak SE a Bajnok!

Patak SE – Csitár SE  9 : 2 ( 3 : 0 )
Játékvezető: Béres Krisztián ( Sipos Róbert )

Patak: Oláh R – Fritz I, Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R ( Kürtössy O 46′ ) – Horváth B ( Szabó Z 46′ ), Paulicsek M ( Krausz T 46′ ), Faludi T ( Várhegyi T 36′ ), Szabó L – Oravecz R ( Bella S 76′ ), Huttyán A.

Gólszerzők: Oravecz R ( 13′ ), Faludi T ( 21′ ), Szabó L ( 24′ ), Huttyán A ( 62′, 78′ ), Fritz I ( 71′ ), Krausz T ( 82′ ), Bella S ( 85′, 89′ ) ill: Kovács A ( 68′ büntető ), Komjáti I ( 84′ )

A zárófordulóra készült csapatunk hazai pályán a Csitár csapata ellen. Ami különlegessé tette ezt a napot nem más, mint az, ha nyer a csapat, akkor a pályán elért eredmények alapján a mi csapatunk a Bajnokcsapat! 83 pontot egyetlen más csapat nem szerzett a zöld gyepen rajtunk kívül!
Már jóval a mérkőzés kezdése előtt gyülekezett a társaság, jó volt a hangulat, ez a nap a sportról szólt és az igazi bajnokokról!
A vendégcsapatról is néhány szó, bár megtehették volna, hogy nem jönnek el, ők mégis itt voltak és becsülettel lejátszották a mérkőzést! Sportszerűségből jeles!
A mérkőzés felvezetése kicsit eltérő módon, a mai naphoz igazodva történt, majd a mérkőzés már a szokásos módon…

Ez a kép önmagáért beszél! Egy család vagyunk!

Nem nagy iram volt az első perctől kezdve, ennek ellenére a vendégek kapusának többször is résen kellett lennie. Oravecz még az első negyedórán belül szerzett vezetést szögletből úgy, hogy a kapus csak beleérni tudott! Szabó L szögletét Faludi fejelte a kapuba a félidő közepén járva, majd szinte azonnal Szabó L egy jó lövéssel már háromra módosította az állást! Ez volt a félidő eredménye. A folytatásban sokáig semmi érdemleges nem történt, majd Huttyán törte meg a csendet egy újabb pataki góllal. Nem sokkal ezután büntetőhöz jutott a Csitár, az ítélet végrehajtó Kovács A volt és nem is hibázott. Mindössze három perc múlva Fritz állította vissza a négygólos különbséget. Huttyán második találata már a csapat hatodik gólját érte a 78. percben. A Csitár már elfáradt, sérültjeik is voltak a pályán, de az utolsó tíz perc szolgáltatott még találatokat. Krausz közelről perdített a kapuba, majd a másik oldalon az örökifjú Komjáti talált be a pataki kapuba!Aztán a hazaiak „mester” következett, Huttyán passzát értékesítette előbb, majd a mérkőzés végén Szabó L passzából lőtt gólt.
A mai napon csapatunk a futballpályán Bajnok lett, tudjuk, hogy van még néhány hetes bohózat mire lezárható lesz ez az amúgy is hosszúra nyúlt bajnokság, de mi ezzel nem foglalkozunk! Az igazi Bajnok a Patak SE!
Köszönetet mondunk a Csitár csapatának, hogy itt voltak és focizhattunk egy jót, egy remek hangulatú mérkőzést! Külön köszönjük nekik, hogy kedveskedtek részünkre egy kis ajándékkal és köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat egy közös vacsorára! Ez a csapat jelesre vizsgázott sportszerűségből!
Köszönet jár a csapatunk játékosának Faludi Tamásnak és „konyhás” csapatának a finom pörköltért és az előkészületekért!
Büszkék vagyunk csapatunkra! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.