A mostoha körülmények ellenére sikerült elhozni a három pontot Keszegről!

Keszeg SE  –  Patak SE  2 : 5  ( 2 : 3 )
Játékvezető: Menczel József ( Bozó Patrik, Szemesi Zsolt )

Keszeg: Rojkovics G – Murcsik P, Gyurina ( Mezei 79’ ), Cseri ( Irk 46’ ), Turcsán ( Terman 61’ ) – Belencsák ( Pistyúr 67’ ), Kovács L, Murcsik T, Mészáros ( Lestyán 71’ ) – Muszta, Gombos.

Patak: Pincze G ( Oláh R 46′ ) – Szabó Z, Fritz I, Simó Zs, Mócsány R – Majer F, Krausz T ( Horváth B 64′ ), Várhegyi T, Németh L ( Oravecz R 46′ ) – Bogdány Zs, Huttyán A.

Gólszerzők: Gombos D ( 31′ ), Muszta P ( 42′ büntető ) ill: Huttyán A ( 5′ ), Bogdány Zs ( 26′ ), Németh L ( 34′ ), Mócsány R ( 58′ büntető ), Oravecz R ( 84′ )

Sárgalap: Mészáros M ( 43′ ), Turcsán M ( 63′ )

Lassan rendszeressé válik csapatunk számára, hogy egyik héten játszunk a másikon nem. A mostani hétvégén Keszegre voltunk hivatalosak és tizennégy játékossal készültünk a mérkőzésre. Hosszú kihagyás után újra csatasorba állt két meghatározó játékosunk Várhegyi Tamás és Oravecz Roland.

Mócsány Roland jó játéka mellett tizenegyesből is eredményes volt!

Eső és mély talaj, nagyon mély talaj fogadott minket Keszegen, várható volt, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés. Ennek ellenére Huttyán már az 5. percben megszerezte a vezetést Bogdány átadása után! Még szerencse, hogy vezettünk, mert a játékunk nagyon nem stimmelt… Egyszerűen nem lehetett folyamatos játékot produkálni nem csak nekünk, de még a hazai csapatnak sem. Rengeteg pontatlanság és sok-sok hiba jellemezte a találkozó jó nagy részét, de a 25. percben Bogdány remek gólja kicsit megnyugtatta a társaságot. Ez a nyugalom csupán hat percig tartott, az ellenfél kapuja előtt vesztettünk labdát, amiből lekontrázott a hazai csapat és ezt a gyors kontrát góllal fejezték be, ezzel visszahoztuk Keszeget a mérkőzésbe! Az ennél a gólnál hibázó Németh három perc alatt rendbe hozta korábbi hibáját és Majer jobb oldali beadása után megszerezte csapata harmadik gólját! De sajnos ez az újabb két gólos előny sem tartott sokáig, mert a 42. percben Simó megmozdulását ítélte úgy a játékvezető, hogy az tizenegyest ér így a büntetőpontra mutatott. A korábban csapatunkban is futballozó Muszta magabiztosan értékesítette a büntetőt és ezzel ismét visszarántottuk ellenfelünket a meccsbe.
A fordulás után sem lett sokkal jobb a találkozó, mint az első játékrészben volt, mindkét csapat erejét kivette a mély talaj. Közel egy órája gyűrte egymást a két csapat, amikor Huttyánt „tüntették” el a tizenhatoson belül, ez is tizenegyes! Balhátvédünk Mócsány állt a labda mögé és magabiztosan értékesítette a tizenegyest és ezzel immár harmadszor is két gólos vezetésre tettünk szert! Oláhnak volt két remek védése, előbb új heggyel tolt kapufára egy erős lövést, majd a bal alsóba tartó labdát fogta biztosan. Lassan a végéhez közeledett a találkozó mikor egy szögletrúgást követően jobb védőnk Szabó Z fejelt kapufát! A 84. percben Oravecz tette föl az i-re a pontot miután egy remek támadás után ő is betalált, ezzel kialakítva a végeredményt is.
Nem volt jó meccs, nem játszottunk jól,több meghatározó játékosunk is a mai nap tőlük szokatlanul sok hibával játszott, ami kihatott a csapat játékunkra is. Az időjárás és a talaj tovább nehezítette dolgunkat. A lényeg, hogy nem utaztunk hiába és csapatunk győzelme teljesen megérdemelt! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Miklián Norbert: – Korán kapott két gól után sikerült visszahozni magunkat a mérkőzésbe, annak ellenére, hogy valamiért sétált szinte az egész csapat, nem is értettem… A játékkal nem volt gond, helyzeteink is voltak. Nem láttam magunkon most a győzni akarást, mintha nem hittünk volna benne. A második játékrészben már rendben volt a futásmennyiség, de a helyzeteink kimaradtak, a pataki csapat pedig eldöntötte a mérkőzést. Megérdemelten nyert a vendégcsapat.

Bella Sándor: – A hazai csapat az első félidőben megnehezítette a dolgunkat, igaz ehhez nagymértékben mi is hozzájárultunk, mert talán a szezon legrosszabb játékával rukkoltunk elő. Folyamatos játékról nem beszélhetek, mert a mély talaj ezt nem tette lehetővé, mindkét csapatot alaposan megtréfálta többször is ez a sáros, mély pálya. Sok értékelni való nem volt a találkozó nagy részében, úgy érzem ezt a meccset a nagyobb rutin nyerte meg az egyébként sportszerű mérkőzésen. További sok sikert kívánok a Keszegi csapatnak! ( nogradifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.