Gólparádé Nagyorosziban! Túl a századik gólon!

Nagyoroszi HBBSE – Patak SE  1 : 10 ( 0 : 6 )
Játékvezető: Varga Patrik Balázs ( Garamvölgyi Levente )

Nagyoroszi: Brinyiczki – Dombai, Tóth A, Kovács Cs ( Garazsi D 46′ ), Kovács P – Bander, Pál L, Virág, Szabó V – Víg, Busai.

Patak: Oláh R – Szabó Z ( Majer F 46′ ), Fritz I, Csókási Cs, Horváth B – Szabó L ( Szekeres L 46′ ), Paulicsek M, Faludi T, Németh L – Huttyán A, Bogdány Zs.

Gólszerzők:  Busai B ( 85′ ) ill: Faludi T ( 16′ büntető ), Horváth B ( 24′ ), Bogdány Zs ( 26′ ), Huttyán A ( 36′ ), Németh L ( 41′ ), Bogdány Zs ( 42′ ), Bogdány Zs ( 50′ ), Bogdány Zs ( 65′ ), Majer F ( 87′ ), Huttyán A ( 89′ )

Ha két nappal ezelőtt beszámoltunk a csapat hiányzóiról, akkor úgy helyes, ha most is megtesszük. Hét játékosunkra nem számíthattunk, Pincze G, Simó Zs, Várhegyi T, Oravecz R, Mócsány R, Kürtössy O, Krausz T. Tizenhárom fő készült, hogy bevegyék a szomszédvárat Nagyoroszit.

Paulicsek Márk ugyan nem szerzett gólt, viszont ő volt a csapat motorja!

A kezdő sípszó után azonnal kezdeményezőbb játékot vett föl a csapat, bár a hazaiak sem voltak megilletődve, de jobbára a védekezéssel törődtek. A betömörült védekezéssel nehezebben boldogultunk, de az első negyedóra végén Szabó L ellen a büntetőterületen belül szabálytalankodtak így tizenegyeshez jutottunk, amit Faludi magabiztosan értékesített! A csapat szépen építgette a játékot, bár sok hiba csúszott bele, mégis növelni tudtuk az előnyt a felfutó balhátvédünk Horváth B távoli remek lövésével a 24. percben. Két perccel később Bogdány is feliratkozott a gólszerzők közé, amivel igazából le is rendeződött a három pont sorsa. Még csak az első félórában tartottunk, három góllal mentünk és a hazai csapatnak igazából helyzete sem volt. A 36. percben a másik támadónk Huttyán is csatlakozott a gólszerzőkhöz, majd még a szünetig előbb Németh ( 41′ ), majd újra Bogdány ( 42′ ) volt eredményes! Itt a félidő vége előtt egy percen belül szereztünk két gólt!
A szünetben cserélt a csapat, a folytatásra Szabó Z helyett Majer F, Szabó L helyett pedig Szekeres lépett pályára. A házigazdánk becsületére legyen mondva, becsülettel próbált helytállni, bátran vették föl a párharcokat, de ma támadónkkal Bogdánnyal nem bírtak. Az 50. majd a 65. percben is betalált ami nem csak azt jelentette, hogy megszerezte negyedik találatát, hanem azt is, hogy ez volt csapatunk századik gólja a szezonban!
A gólokból még mindig nem volt elég! Az utolsó öt percben háromszor is rezdültek a hálók, a 85. percben szépítettek a hazaiak, Busai B távolról emelt a kapujából kint álló Oláh R fölött a kapuba. Válaszul Majer a 87. percben, majd Huttyán mintegy végszóra a 89. percben rezgette meg a hazai hálót!
Sportszerű mérkőzésen ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott csapatunk. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Garazsi József: Egy szétesett, erőtlen kedvetlen csapat benyomását keltettük, teljesen szét voltunk esve! Gyakran elmondom, hogy mindig azt hiszem, nincs lejjebb, de úgy lázszik még mindig van! Sajnos nem sok mindent tudtunk hozzátenni ehhez a meccshez. Semmit sem tudtak megoldani a játékosok a pályán abból, amit kértem tőlük. Fizikális, tudásbeli különbségek is voltak. Most minden gondunk kijött. Az a szomorú, hogy szerintem ettől többet tudnának a fiúk, csak éppenséggel ők meg azt mondták: „sajnos ennyit tudunk!” Nem a tíz gól miatt vagyok csalódott, hanem azért, mert semmit nem láttam viszont a pályán a kért dolgokból! Nem hajtottak, nem küzdöttek, nem ütköztek. Egyáltalán nem nehezítették meg a Patak dolgát. Mintha ott sem lettünk volna a pályán. Mintha mindenki csak állt volna egy helyen, a vendégek pedig kerülgettek minket és rugdosták a gólokat. Két-három emberen lehetett látni, hogy akart valamit és próbálkozott, még ha nem is mindig sikerült. Az is gond, hogy ismét csak tizenketten voltunk. Valahonnan próbálunk embert igazolni, mert még van hátra jó pár meccs. Ahogy már mondtam, ez a szezon így fog elmenni, de azért jó volna, ha nem mindenkitől kapnánk ki ennyi góllal. Egy kakukktojás volt, a Bernece elleni iksz, a többi egy nagy semmi volt. Megérdemelt volt a pataki győzelem, ismét csak gratulálni tudok az ellenfélnek. Még el szeretném mondani, hogy a vendégek egyik játékosának volt egy sportszerű cselekedete, amit szeretnék megköszönni neki! Ha ezt olvassa, tudni fogja, miről van szó. Bővebben nem szeretném elmesélni, de magam és a csapat nevében köszönöm a sportszerű jótettet! Bízunk a szebb jövőben!

Bella Sándor: Mára sem voltunk sokkal jobb helyzetben, mint két nappal korábban, továbbra is nélkülöznünk kell a csapat felét, ráadásul két friss sérültünk tovább nehezíti a dolgunkat.
A csapat viszont nem foglalkozott az edzőjük gondjaival, tették a dolgukat már az első perctől fogva. Dinamikus játékunknak és a jó helyzetkihasználásunknak köszönhetően már az első félórában lerendeztük a lényegi kérdéseket. Nem volt nagy iram, de néhány férfiasabb párharc és a gólok élvezetessé tették a találkozót. Bogdány négy gólt is szerzett, a negyedik találata a csapatunk századik gólja volt ebben a szezonban! Az orosziaknak kevesebb idegeskedést és további sok sikert kívánok!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.