Alakuló csapatunk győzelme Hont ellen

Patak SE – Hont SE  6 : 2  ( 2 : 1 )

I. félidő: Pincze G – Balla G, Faludi T, Krausz T, Pap Á – Várhegyi T, Csejk B – Mák Cs, Szabó L, Szabó P – Sándor L

II. félidő: Balla G – Szabó Z, Faludi T ( Pap Á ), Pákozdi F, Bojtos G – Várhegyi T ( Csejk B ), Dombi D – Deme A, Sándor B ( Mák Cs ), Pap Á ( Szabó P ) – Szabó L ( Sándor L )

Hont: Kassai – Ruzsa, Tóth G, Vasas, Lakatos Gy – Németh A, Pál L, Pásztor, Csabai  ( Krausz T ) – Tamás G, Urbán Á

Gólszerzők: Mák Cs ( 28′ ), Pap Á ( 42′ ), Sándor B ( 47′ ), Szabó L ( 66′ ), Krausz T ( öngól 85′ ), Sándor L ( 82′ ) ill. Tamás G (8′, 82′ )

Sokan voltak kíváncsiak ujjá alakuló csapatunkra a mai Hont elleni felkészülési mérkőzésen! Sokan kapkodhatják a fejüket a sok ismeretlen játékos láttán, akikhez a mai nap további három fő csatlakozott! Alakuló keretünk jelenleg 21 főből áll mostanra, ebből 16 lépett pályára, valamint egy félidőt játszott Krausz Tamás ( Szügy SE ) is.
A múlt heti mérkőzéshez képest annyi változás volt, hogy egy héttel ezelőtt minden utasítás, taktika nélkül léptek pályára leendő futballistáink, addig a mai meccsre némi szervezettséget igyekeztünk bele vinni a játékba. Hogy ez mennyire vált be, ki-ki döntse el magának. Nyilván az eredményt tekintve nem lehet kifogásunk, de a játékunkat nézve, bizony elég sok még a hiányosság!
A mérkőzés elején, már a 8. percben hátrányba kerültünk, egy labdavesztés után azonnal lekontráztak a vendégek és gólra váltották ziccerüket. A mezőnyben bátran, de egyébként elég sok hibával játszottunk. Több olyan szituáció volt, amiből helyzeteket lehetett volna kialakítani, de pontatlanok és figyelmetlenek voltunk ezekben a percekben. A 28. percben Várhegyi bal oldali szögletéből Mák Cs fejelt gólt és egalizálta az eredményt. Egyre bátrabban játszott a csapat, de a helyzetek értékesítése még nem megy zökkenő mentesen. A szünetre már vezetéssel mehettünk, mert Pap Á is betalált a 42. percben.
A második játékrészre több fiatal futballista is szerepet kapott, de sem a hadrenden, sem a taktikán nem változtatott a csapat. A 47. percben újabb szöglet után növeltük előnyünket. Várhegyi adott be bal oldalról, amire jól érkezett Sándor B és ha üggyel-bajjal is, de a hálóba került a labda!
A csapat nem állt le, láthatóan élvezte a játékot és ugyan akadtak gólszerzési lehetőségek, újabb gólt húsz perccel később tudtunk ismét szerezni Szabó L jóvoltából a 66. percben! A 75. percben Deme húzta meg a jobb szélt, majd beadásába Krausz, aki a második félidőben a vendégeknél szerepelt, ért bele, róla viszont a saját kapujába került a labda, öngól!
Öt perccel később Pákozdi F ugratta ki a leshatáron kiugró Sándor L-t, aki egyet tolt a labdán majd a kapu bal alsó sarkába lőtt! A vendégek még két perccel később betaláltak, utána viszont, már nem esett gól.
A csapatunk kihagyott több gólszerzési lehetőséget illetve két kapufát is jegyezhet. A csapatjáték még döcög csak úgy, mint a helyzetkihasználás. A helyzet felismerés is hagy még némi kívánni valót maga után! Amennyiben a fiúk vevők lesznek a kritikákra, akkor még sokkal tovább fejlődhet a gárda. A lelkesedésük viszont dicséretes! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.