Az első félidő eredményes játékával fölényes győzelmet szereztünk a rétsági rangadón

Rétság VSE – Patak SE 0 : 5 ( 0 : 4 )
Játékvezető: Bera Balázs ( ifj.Szakal Tamás, Pál Adrien )

Rétság: Varga M – Benkő R, Havay Z ( Veres 46′ ), Havay B, Maglódi – Nagy G ( Bajzek 83′ ), Benkő T ( Burai 46′ ), Homolya E, Rácz A – Pintér ( Zsíros 80′ ), Homolya A ( Bulejka 89′ ).

Patak: Pincze G – Fritz ( Szabó Z 60′ ), Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R ( Kürtössy O 60′ ) – Gál M, Paulicsek M, Várhegyi T, Varga O ( Szabó L 60′ ) – Molnár M, Bogdány Zs

Góllövők: Varga O ( 12′, 33′ ), Bogdány Zs ( 17′, 21′, 84′ )

Sárgalap: Benkő R ( 55′ ), Homolya A ( 68′ ) ill: Simó Zs ( 82′ )

Fritz István rengeteget vállalt, védekezésben és támadásban is kimagaslott!

A hatodik forduló előtt már csak két csapat volt hibátlan, száz százalékos és az a két csapat most egymás ellen mérkőzött! Kellemes őszi idő és jó pálya várta a csapatokat, a hazai részről tizenhét, a vendég részről tizennégy játékossal. Mint mindig úgy most is több hiányzónk volt, pontosan öten nem tudtak ma a csapat rendelkezésére állni! Akik viszont szerelést húztak, azokra panasz nem lehetett! Kifogástalan volt a csapat hozzáállása és a játéka, ellenfelünknek esélyt sem adva győztük le őket úgy, hogy már az első játékrészben eldöntöttük a három pont sorsát!
Már az első pillanattól kezdve határozottan lépett fel csapatunk, a hazaiaknál nem sokat volt a labda. Érthető, hogy az első helyzet is előttünk adódott, de sem Bogdány, sem Molnár nem tudott a kapuba találni. A jobb oldalon indult a támadásunk a 12. percben, Gál – Molnár – Gál a labda útja, majd ismét Molnárhoz kerül aki Vargához passzol, a középpályásunk tizenhét méterről pazarul kilövi a bal felső sarkot!

Varga Valentin Olivér ismét magabiztos és főleg eredményes játékkal rukkolt elő.

Várhegyi cselezget a bal oldalon, majd nagyszerűen indítja Bogdányt, aki úgy tűnt mintha hosszan vette volna át a labdát, de szerencsére a hazai kapus elvétette így támadónk könnyedén öt méterről az üres kapuba lőhetett mindez a 17. percben. Alig telt el negyed óra és jó teljesítménnyel két gólos előnyre tettünk szert!
A 21. percben Mócsány passzolt előre, a labdát Bogdány maga elé engedte, majd tizenkét méterről egy remek emeléssel megszerezte a csapat harmadik találatát! A fiúk láthatóan élvezték a játékot, ugyanakkor nagyon fegyelmezettek is voltak, a hazai csapat szinte el sem jutott Pincze kapujáig.
Alig léptük át az első félórát és bevittük a kegyelemdöfést! Ismét Mócsánytól indul a támadás, védőnk Paulicseknek passzol, ő pontosan tálal Varga felé aki a védőjét becsapja, majd a jobb felső sarokba emel! Újabb szép találatot láthattunk a 33. percben!

Bogdány Zsolttal nem tudtak mit kezdeni a rétsági védők! Támadónk háromszor is betalált!

Az első félidőben nem csak a gólokat lehet dicsérni, hanem a csapat játékát is. Olyan magabiztos futballt mutattak be ami ettől a csapattól elvárható! Lelkes szurkolóink joggal voltak elégedettek és bíztak a hasonló folytatásban.
A szünet után azért kissé vissza esett a mieink által diktált iram, de ez érthető a megnyugtató négygólos előnyt nézve. Viszont a fegyelem továbbra is kifogástalan volt! Fölényben játszottunk, de az újabb gól váratott magára. A 60. percben hármas cserével frissített a csapat, pályára lépett Kürtössy, Szabó Z és Szabó L is, akik jól szálltak be ismét a játékba!
Azért még a végére is maradt egy szépen kivitelezett pataki gól! Már a 84. percben jártunk, amikor Gál középről a bal oldalra passzol. A labdára Szabó L futott, aki az alapvonal és a tizenhatos sarkánál utoléri azt, majd Molnárnak továbbítja, aki középre emel és az érkező Bogdány előre vetődve szerzi meg az ötödik pataki gólt!
A ma pályára lépők mindegyike felkészült és nagyon fegyelmezett volt! Játékunk szervezett volt, nem megye hármas szintet képviseltünk! A ma mutatott teljesítmény el is várható a jelenlegi keretünktől!
Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: „Büszke vagyok a csapat minden tagjára, nem csak a szombati kilencven perc alatt nyújtott teljesítményéért, hanem az előző napokon mutatott hozzáállásukért is! Többnek is kérdéses volt a játéka, de mindent megtettek azért, hogy a csapat rendelkezésére álljanak! Felkészültek voltunk és elszántak, illetve ami nagy öröm számomra, nagyon fegyelmezettek! A megbeszélteket mindenki betartotta, és a hazai csapat nem tudott ezzel a fegyelmezett játékkal mit kezdeni. A mérkőzés végig sportszerűen zajlott, további sok sikert a Rétság csapatának!”

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.