Balul sikerült főpróba

Galgagyörk SE – Patak FC 7 : 0 ( 3 : 0 )
Felkészülési mérkőzés

Galgagyörk: Farkas – Szkleván, Turi P, Bagyal, Simon – Makkai, Gyurika, János D, Takács S – Turi A, Duhonyi

Játszott még: Kovács R, Dudás, Szabó B, Tóth Cs, Madarász, Bölkény, Garaba

Patak: Oláh R – Szabó Z, Csókási Cs, Mócsány R, Kürtössy O – Horváth B, Bogdány Zs, Várhegyi T, Krausz T – Szabó B, Huttyán A

Játszott még: Faludi T, Németh L

Góllövők: Turi ( 3 ), Bölkény ( 2 ), Madarász, Gyurika

Csoport ellenfelünk a Galgagyörk ellen volt csapatunk utolsó felkészülési mérkőzése. Ahogy az előző két mérkőzésre, úgy erre  sem volt képes a csapat normális kerettel kiállni, de a legnagyobb baj, hogy valamiért végig alibiztük az egész mérkőzést! Huttyán rúghatott volna gólt a mérkőzés elején, de jó helyzetben telibe találta a kimozduló kapust, majd válaszként egy védelmi hibát jól kihasználva vezetést szereztek a ‘györkiek. Alig léptük túl az első negyedórát, már három góllal terhelték meg a kapunkat! Nem tudtuk ( vagy nem akartuk ) átlépni az árnyékunkat, így elég lehangoló produkciót nyújtottunk! A szünetig több gól nem esett, pedig mindkét oldalon akadtak erre lehetőségek. A pihenőt követően sem sikerült nagyobb alázattal, nagyobb játékfegyelemmel futballozni, a velünk szöges ellentétben, nagy akarással játszó ellenfelünkkel szemben, aminek újabb gólok lettek az eredményei. Az utolsó két gólt már tíz emberrel kaptuk, mert ekkorra már nem volt a pályán Huttyán. Kürtössy és Csókási kisebb sérülést összeszedve ugyan, de ők végig játszották a mérkőzést.
A főpróba gyalázatosan rosszra sikeredett és itt még nem is az eredmény a bosszantó, hanem az az alibi, amit a fiúktól láthattunk kilencven percen keresztül!A következő héttől viszont már élesben kell helytállni, amiben azért mindannyian bízunk és abban is, hogy a bajnokságban már fejben is rendben lesz minden és mindenki!

Deme Csaba:Tudtuk, egy nagyon jó csapat ellen fogunk játszani a bajnokság kezdete előtti utolsó felkészülési mérkőzésünkön. Ennek megfelelően szinte mindenki a rendelkezésemre állt a meccsen. A fiúk teljes mértékben betartották az öltözőben megbeszélteket. Összességében elégedett vagyok a felkészülés alatt nyújtott teljesítménnyel. Remélem, a bajnokságnak minden játékosom a megfelelő motivációval fog nekivágni és eredményesek leszünk. A pontvadászatban szereplő minden csapatnak sok sikert kívánok a tavaszi idényhez! A Patak csapatának köszönjük a felkészülési mérkőzést, és kívánom nekik, érjék el azt a célt, amit kitűztek maguk elé! Hajrá GSE!

Bella Sándor:A mai mérkőzés lett volna a főpróba csapatomnak a jövő heti bajnoki előtt, de ismét bizonyítottuk, hogy számunkra a felkészülési meccsek érdektelenek! Alig jövünk össze és akkor is alibizünk, ez számomra elfogadhatatlan! Gyakoroljunk már egy kis önkritikát…
Egyébként egy sportszerű mérkőzésen teljesen megérdemelten nyertek a fiatalos lendülettel és jól futballozó ‘györkiek!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.