Újabb felkészülési mérkőzést játszottunk

Patak FC – Felsőpetény SE 1 : 1 ( 0 : 1 )
Felkészülési mérkőzés

Patak: Oláh R – Szabó Z, Horváth B, Csókási Cs, Kürtössy O – Kürtössy K, Paulicsek M, Várhegyi T, Krausz T – Tóth Á, Huttyán A

Felsőpetény: Piszár – Csámpai, Tóth P, Karacs, Bartos – Rendi, Rodák, Burai, Nagy Cs – Laczkovszki ( Farkas ), Garai M

Csere: Pincze G, Szabó L, ifj Oláh R

Gólszerzők: Huttyán A ( 82′ ) ill: Garai M ( 35′ )

A második gyakorló mérkőzését hazai pályán játszotta csapatunk, ellenfele a csoportban a negyedik pozícióban telelő Felsőpetény volt. A mérkőzés előtti biztató jelek csak a kellemes, tavaszias idő lehetett, mert mint kiderült, ismét csak tíz hadra fogható játékosunk volt! Szerencsére ismét sikerült néhány fiatal játékost „beszervezni”, így aztán még cseréink is voltak. Ez a mérkőzés annyira nem szolgálta jól a felkészülésünket, sok volt a hiba, inkább „egyéniben” gondolkodtunk a legtöbbet! Csupán a labdabirtoklásban és a helyzet kialakításban volt jobb a mutatónk a ‘petényiekkel szemben! A 35. percben szerzett góljukra csak a 82. percben tudtunk válaszolni.

Bella Sándor: Ma ismét egy kellemes, tavaszias időben játszhattunk egy végig nagyon sportszerű gyakorló mérkőzést egyik csoport ellenfelünkkel Felsőpeténnyel. Sajnos a mai meccsre sem tudtunk rendes létszámmal kiállni, fiatalok segítségét kellett igénybe venni ismét. Sok értékelni való nem volt a mérkőzés során, de aki ma eljött, legalább mozgásban volt egy kicsit.

Laczkovszki Zsolt: Kiváló edzőmeccs volt, kiváló ellenféllel! Mindkét oldalon voltak helyzetek, izgalmas, sportszerű mérkőzést játszottunk a Patakkal. Az eredményt korrektnek tartom. Van még mit fejlődnünk és javítanunk, főleg a befejezéseknél. Köszönöm a Pataknak, hogy partnereink voltak és egy színvonalas edzőmérkőzést tudtunk játszani! Hajrá Petény!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.