Csúfos főpróba

OFK Óvár – Patak FC  7 : 3 ( 4 : 1 )
Felkészülési mérkőzés

Óvár: Kubiš – Zingor, Golian, Zachar, Kapa – Kováč, Bariak, Kard,  Cherry – Mac, Fehér
Csere: Stieranka, Deneš, Kupček, Kati

Patak: Pincze G ( Oláh R ) – Kürtössy O ( Dombi D ), Simó Zs, Fábián L, Tóth A ( Rengő R ) – Várhegyi T, Paulicsek M – Horváth B, Németh L, Szabó L – Oravecz R

Góllövők: Kapa (3), Fehér (2), Kard, Cherry ill: Oravecz R, Németh L, Szabó L

A második és egyben utolsó felkészülési mérkőzését játszotta csapatunk a tavaszi bajnoki rajt előtt. Házigazdánk a szlovák 6. ligában szereplő jelenleg veretlenül a második helyen álló Óvár együttese volt. Amit megtudtunk, edzések, edzőtábor edzőmérkőzések szerepeltek vendéglátóink eddigi programjában, sőt a mérkőzés előtt is edzettek még. Ami minket illet a tervektől eltérően karcsúbb kerettel készülhettünk, mert sajnos sérülteink és betegeink is vannak.

Munkában a pataki védelem! Hibáinkat kihasználva hétszer zörgették meg a hálónkat!

A hazai csapat gyorsan bizonyosságot adott arról, hogy mennyivel előrébb tart minden téren, mint mi, végig uralták, irányították a mérkőzést. Gyors és határozott játékukra nehezen találtuk az ellenszert, sokkal edzettebbek voltak ennek ellenére helyenként tetszetős dolgokat műveltünk mi is a pályán, csak bátortalan és pontatlan játékunknak köszönhető, hogy nem tudtunk több gólt szerezni! Amiket viszont a hazaiak szereztek, az bizony ránk nézve nagyon is bosszantó! A csapat mind egyénileg, mind taktikailag nagyon a saját szintje alatt futballozott! Orbitális hibák és felfoghatatlan taktikai fegyelmezetlenségek sora eredményezte a csúfos vereséget, természetesen ellenfelünk érdemeiből ez semmit nem von le, minden hibánkat maximálisan használták ki és váltották gólokra! Nekünk pedig legyen jó lecke, hogy egyetlen felkészülési mérkőzés sem lehet „sörmeccs”! Sportszerű mérkőzés volt ami után a házigazda megvendégelte csapatunkat, amit nagyon szépen köszönünk! Hajrá Patak!

B. Dankó: „Az előző két felkészülési mérkőzésen csapatunk 2:0-ra kikapott, így a csapat a lehető leghamarabb elkezdett gólt szerezni. Kukolik akciója után Macónak sikerült a harmadik percben. Jó játék, szuper szintet léptem a meccs után. Ismét a center után Kukolik 2:1 pontot szerzett Feher. Mac-kel kombinálta a pálya közepén, Feher pedig 3:1-re emelkedett. Az első félidő vége előtt Višniar egy külön akció után nyomta át 4:1. A második félidőben több változás is történt mindkét csapatban. A változások ellenére a hazaiak továbbra is szép kombinált focit játszottak, és egy újabb erősítéssel villantott Olovár Kapa kalapos trükkel. A vendégeknek sikerült két gólt csökkenteniük és 7:3-ra igazítaniuk a végeredményhez. Nehéz felkészülés után kemény ellenféllel játszottak a hazai játékosok, és végül megtörték a gólpályát. „

Bella Sándor: „Ezt a mérkőzést két részre kell osztanom. A hazai csapattal egy nagyon sportszerű gyors focit játszottunk, ahol a magasabb osztályt képviselő, láthatóan előttünk tartó, edzésekkel, edzőtáborral (még a meccs előtti napon is edzettek) gyorsabb és edzettebb hazai csapat megérdemelten győzött!
A másik része viszont rólunk szól, amit nem akarok szó nélkül hagyni. Kaptunk hét gólt egy mérkőzésen úgy, hogy mind a hét hazai találatot orbitális egyéni hiba és taktikai fegyelmezetlenség előzte meg! Még most is hihetetlen számomra! Ez a fajta fegyelmezetlen játék nálam nem fér bele az elképzelésekbe, ezt tudják a fiúk is, részben átbeszéltük, de a jövőben ennek még a gondolatát is messze kell száműzni a fejekből! Nem haragszom a fiúkra, de a látottakra nagyon! A hazai csapatnak köszönjük a sportszerű mérkőzést és a mérkőzés utáni szíves vendéglátást!”

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.