Nógrádsipek ellen kezdte meg a csapat a tavaszi felkészülést

Patak FC – Nógrádsipek SE   3 : 1 ( 2 : 0 )
Felkészülési mérkőzés

Patak ( 1 fi ): Pincze G – Kürtössy O, Simó Zs, Fábián L, Horváth B – Várhegyi T, Váró P – Oravecz R, Németh L, Dombi D – Bogdány Zs

Patak ( 2 fi ): Oláh R – Horváth B, Simó Zs ( Faludi T ), Fábián L, Dombi D – Rengő R, Várhegyi T, Váró P ( Simó Zs ), Németh L – Oravecz R, Bogdány Zs ( Kürtössy O )

Nógrádsipek: Mócsány – Végh Á, Farkas, Pityi, Balázs K – Percze, Csernák, Árva – Veréb, Várszögi, Varga F

Góllövők: Bogdány Zs ( 5′ ), Horváth B ( 44′ ), Bogdány Zs ( 58′ ) ill: Árva R ( 76′ )

Tavaszias időben került sor csapatunk idei első felkészülési mérkőzésére, ellenfelünk a Megyei III. osztály Keleti csoportjának negyedik helyezettje a Nógrádsipek együttese volt. Elég karcsú kerettel, mindössze tizennégy játékossal, köztük két kapussal készültünk. Ellenfelünk teljesen ismeretlen volt számunkra, hiszen jó huszonöt éve, hogy ez a két csapat utoljára egymás ellen játszhatott.
Jó hangulatban, és ami még fontosabb jó felfogásban kezdődött a mérkőzés és Bogdány már az 5. percben vezetést szerzett. Sportszerűen zajlott a meccs a hazai oldalon volt több próbálkozás, de két ízben Pincze reflexeire is szükség volt. Félóra játékot követően növelhettük volna az előnyt, de Bogdány a felső lécet találta el, majd alig tíz perc múlva Oravecz is a kapufára lőtt. Még mielőtt véget ért volna az első félidő, Horváth lőtt egy szép akció után a ‘sipeki kapuba.
Fordulás után némi változtatáson ment keresztül a csapat. Hadrendet váltott és pályára lépett Oláh, Rengő és Faludi is. Az 58. percben Bogdány szép találatával már a harmadik pataki gólnak örülhettek a szurkolók. A vendégek sem adták föl, Oláhnak kétszer kellet védenie, majd a 76. percben már ő is tehetetlen volt Árva lövésével szemben.
Nagyon sportszerű mérkőzést játszottunk a szimpatikus Nógrádsipek csapatával, kezdésnek nem volt rossz. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: A két csapat az elmúlt huszonöt-harminc évben sem felkészülési, sem bajnoki mérkőzésen nem találkozott egymással, így a másikat csak hallomásból ismertük. Csapatomnak ez volt az első felkészülési mérkőzése, ahol sajnos nem az elképzelésem szerinti létszámmal tudtunk kiállni, de a hangulattal nem volt baj. Célunk az volt, hogy visszarázódjunk a nagypályára és egy jót futballozzunk, ami sikerült, mert vendégeink egy szimpatikus nagyon sportszerű csapat benyomását keltették. Szerintem mindkét csapat elégedett lehet a tavaszias időben lejátszott sportszerű mérkőzés után! A meccs vége felé két játékosomat is le kellett cserélnem sérülés miatt, és úgy látszik az egyik súlyosnak bizonyul. Reméljük nem lesz hosszan tartó és mielőbb vissza térhet! Kelecsényi Gabinak köszönöm az ajándékot és kívánok neki és csapatának további jó felkészülést és eredményes tavaszt!

Kelecsényi Gábor: Második edzőmeccs, még kevesebb létszámmal, mint az elsőn. Köszönöm Mócsány Gergőnek és Várszögi Balázsnak, hogy eljöttek és ki tudtunk állni! Sporszerű meccsen, a jobb csapat nyert. Bella Sanyinak gratulálok és köszönöm a lehetőséget, további sok sikert kívánok nekik.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.