Egyből semmi, vereség az első felkészülési mérkőzésen

OFK Óvár – Patak FC 5 : 0 ( 3 : 0 )
Felkészülési mérkőzés

Patak: Pincze G – Horváth B, Csókási Cs, Mócsány R, Fábián L – Oravecz R, Várhegyi T, Paulicsek M, Németh L – Huttyán A, Takács G.

Huttyán Attila bár már nem aktív szereplője csapatunknak, mégis előtte adódott egy jó lehetőség a gólszerzésre, a kapufa mentett…

Idei első nagypályás mérkőzésünket játszottuk egy kedves meghívásnak eleget téve, Szlovákiába utaztunk, ahol az Óvár vendégei voltunk. A hazai csapat két osztállyal magasabb játékerőt képvisel, mindez meg látszott a mérkőzés egészében. A mieinkről annyit, hogy a héten betegségek tizedelték tovább a társaságot, így a mérkőzésre is mindössze tíz emberünk volt, de egy már nem aktív embertől kaptunk segítséget, hogy aztán csere nélkül, de tizenegyen meglegyünk.
Ránézésre jók voltunk, de a sok kihagyás meg látszott a fiúkon, úgy meg főleg, hogy az ellenfél ki csattant az erőtől. Az ötödik percben már vezetést is szereztek a hazaiak, amire Huttyán egy kapufával válaszolt néhány perccel később. Az első félórán belül még kétszer betaláltak a kapunkba, sőt egy ízben a kapufa is be segített, de további találat már nem volt a félidőben. A folytatásban picit javultunk mezőnyben, több párharcot is meg nyertünk, de az irányítás továbbra is a gyorsabb és határozottabb hazai csapat kezében maradt. Az utolsó félórához érve újabb két gólt kaptunk, majd a végén Horváth előtt is adódott gólszerzési lehetőség, de lövésébe bele tudott ütni a kapus. A mérkőzés, az eredmény ellenére jól szolgálta a felkészülést, rá mutatott néhány hiányosságra, amit még időben javíthatunk. Köszönjük az újabb lehetőséget és a nagyszerű vendéglátást!

Bella Sándor: – Első felkészülési mérkőzésünk volt, egy baráti felkérésnek tettünk eleget. Házigazdánk két osztállyal magasabb játékerőt képvisel, nem mellesleg kondiban is fölénk nőttek. A héten három játékosom is meg betegedett, így a többi hiányzót is számolva, éppen hogy tizenegyen meg voltunk. Kezdésnek jó volt, jó hangulatban mozogtunk egy kicsit. További jó felkészülést kívánok a hazai csapatnak és köszönjük a szívélyes vendéglátást!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.