Első gyakorló mérkőzésünkön több új arc is feltűnt csapatunkban

Őrhalom SE – Patak FC  2 : 3 ( 0 : 3 )
Felkészülési mérkőzés

Patak: ifj. Oláh R – Jeney D, Ordasi I, Mócsány R, Szabó Z – Kürtössy O, Várhegyi T, Krausz T, Dombi D – Oravecz R, Ujvári J

Góllövők: Ujvári J ( 21′, 24′ ), Oravecz R ( 31′ )

Csapatunk lejátszotta első felkészülési mérkőzését, aminek elsősorban az volt a célja, hogy szemügyre vehessünk néhány játékost, akik az új szezontól pataki mezt húzhatnának. A kapunkat a csapat kapusának Oláh Rolandnak a fia, a még csak tizennégy éves ifj. Oláh Roland védte, aki a Szécsény U-16 játékosa, velünk tartott Dombi Dávid is, aki a Bernecebaráti játékosa. Nekik ezúton is köszönjük, hogy segítettek csapatunknak. A védelem jobb oldalán Jeney Deniel, aki Balassagyarmati nevelés, de jelenleg nincs csapata, valamint egy rutinos, mindenki által jól ismert Ordasi István szerepelt. Elől Ujvári József volt, aki korábban két ízben is volt már csapatunk játékosa.
Az első félidőben Ujvári kétszer, valamint Oravecz egyszer talált be, majd a folytatásban sokáig semmi említésre való esemény nem történt, aztán a hazaiak is próbálkoztak, de fiatal kapusunk jól állta a sarat. Több ízben is növelhettük volna az előnyt, de rendre hiba csúszott a befejezésekbe, hol rossz átvétel, rossz cselek, vagy kaput elkerülő lövéseink voltak. A csapat elfáradt, a hazaiak pedig új erőre kapva a hajrában kétszer is bevették a kapunkat így alakítva ki a végeredményt. A mai gyakorló mérkőzésen nem igazán volt meggyőző a teljesítmény, ettől jóval nagyobbnak kell lenni az elvárásnak.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.