Elszánt és harcias hozzáállásunk eredménye a mai győzelem

Patak SE – KSE Becske  2 : 0 ( 1 : 0 )
Játékvezető: Trubin Balázs ( Menczel József, Soós-Valenta Bence )

Patak: Pincze G – Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R, Kürtössy O ( Szabó Z  75′ ) – Gál M ( Mák Cs 63′ ), Várhegyi T, Faludi T, Pap Á – Szabó L ( Kollár B 75′ ), Bogdány Zs

Becske: Jantos – Gangl, Verner, Proksza, Szalatnyai – Ifj. Jele, Takács J, Molnár J, Tóth B – Takács B, Túri

Gólszerzők: Faludi T ( 23′ tizenegyesből ), Bogdány Zs ( 70′ )

Sárgalap: Bogdány Zs ( 25′ ), Faludi T ( 34′ ), Várhegyi T ( 87′ ) ill: Proszka A ( 6′ ), Tóth B ( 42′ )

Hétközi fordulóval folytatódott a nyugati megye három pontvadászata. Nem várt könnyű falat csapatunkra, mert a Becske tavasszal ugyan olyan mutatókkal rendelkezik, mint mi és amennyiben csak a tavaszi eredményeket vesszük figyelembe, akkor ma az első helyezett fogadta a másodikat!
Már az első percekben érezni lehetett, hogy ez a mai meccs izgalmasabb lesz, mint az átlag, a csapatok nem kímélték egymást, volt bőven dolga a játékvezetőnek. Igaz több ítélete is borzolta a kedélyeket, ráadásul az asszisztensek sem voltak ma a helyzet magaslatán…!
Mindezek ellenére szervezetten futballoztunk, kézben tartottuk a mérkőzést, irányítottunk és helyzeteket alakítottunk ki, az egyik legszebb jelenet volt amikor Faludi a tizenhatos sarkától elvégzett szabadrúgását Jantos a vendégek kapusa óriási bravúrral tolta aléc fölé!

Faludi Tamás büntetőből szerzett vezetést!

A 23. percben tizenegyeshez jutottunk, Várhegyi lőhetett szögletet a jobb oldalról ami után támadónkat Bogdányt elütötte a vendégek kapusa! A büntetőt Faludi értékesítette, megszerezve ezzel csapatunknak a vezetést! A becskeiek nem jutottak el kapura lövésig, védőink ismét a korábban megszokott magabiztossággal futballoztak, minden kísérletet meghiúsítottak! A mi próbálkozásainkat pedig a játékvezetői hármas hiúsította meg! Ezen nincs mit szépíteni, ma kilencven százalékban megállították az össze támadásunkat!
A második félidőben is ugyan az volt a forgatókönyv mint az elsőben, mi domináltunk, de bárhogy is akartuk növelni az előnyünket, nem igazán tudtuk, mert az asszisztens zászlaja mindig a magasban volt! Ettől kicsit feszültebb lett a hangulat a csapatnál, több volt a reklamálás, de szerencsére a másik gólfelelősünk Bogdány is betalált a 70. percben! Várhegyi szabadrúgását követően Papról került elé a labda, majd egy igazítást követően ki lőtte a jobb alsó sarkot!
Erre a gólra már nagyon nagy szükségünk volt, egy kicsit megnyugodhatott a csapat! A hajrában még voltak lehetőségeink, ezek közül Bogdány lövése volt a legközelebb a gólhoz, alig pár centit tévedett csak!
Izgalmas, eseménydús mérkőzést játszott egymással a két csapat, ahol ma csapatunknak nehéz terep volt a „hazai” pálya”! Ennek ellenére a csapat nagy akaratról tett tanúbizonyságot és nyerte meg ezt a parázs mérkőzést! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.